İkinci Amatör Küme: 
Ligin 14. Haftada bizi ilgilendiren tek maç vardı. Mobilyaspor derbi maçında Ilgarspor‘u 4-3 yenip puanını 30‘a çıkardı. Cerrahspor hükmen kazandı. 15. haftada Mobilyaspor evinde Kanalboyu Nilüferspor‘u misafir edecek. Cerrahspor deplasmanda lig ikincisi İsabeyspor‘a konuk olacak. Temsilcimiz Cerrahspor, diğer temsilcimiz Mobilyaspor için puan almaya çalışacak. Ilgarspor, Bursa‘da 1.Kümeye çıkmayı garantileyen 1947 Çekirgespor‘a karşı mücadele edecek. 
 
Alt Yapı: 
İnegölspor U-14 Grubu Yalova‘daki Türkiye Şampiyonası 1. turda oynadığı iki maçı kazanarak finale kaldı. Final öncesi Edirne ve İstanbul temsilcilerini yenen yavru Bordo – Beyazlılar maalesef finalde Bursa ekibi Yeni Karamanspor‘a kaybederek bir üst tura çıkamadı. 
 Kafkas Gençlik U 16 grubu Bursa Play–off‘larında 3 maçta 7 puan alma başarısını gösterdi. Emekspor ile aynı puan olduğu için tekrar Emekspor ile baraj maçı oynayıp 2–0 kaybetti ve maalesef Türkiye Şampiyonasına gidemedi.

Anılarla Futbol: 
Recep aylar sonra ilk 11‘de sahaya çıkacaktır. Doğal olarak çok heyecanlıdır. Antrenörü Sarı Ragıp bugüne kadar ona hiç şans vermemiştir. Yılların tecrübeli hocası açıkçası ona pek güvenmemektedir. Maç başlar. Recep sıkça ofsayta düşer, 1–2 pozisyona girer lakin istediği son vuruşu bir türlü yapamaz. Şut çeker, fakat kaleyi tutturamaz. Maçın son bölümünde penaltı olur. Penaltıyı Recep atmak ister ve hocasına kendisini işaret eder. Sezonun son maçı olduğu için hocası, Recep‘i kırmaz ve penaltıyı onun atmasına izin verir.
Hakem düdüğü çalar. Bizim Recep hızlıca koşar ve topa vurur. Top direğe çarpar ve auta çıkar. Recep, Ragıp hocaya döner: 
-     Hocam, bu ne şanssızlık ya, bende nazarlık bir şey var? 
-     Koçum, ne nazarlığı be. Seninki düpedüz sakarlık.