2. KÜME:
Bu hafta Hocaköyspor, lider Y.Çeltikçispor’u konuk etti. Karşılaşmayı temsilcimiz 3-1 kaybetti. İnegölspor hükmen kazanacak. Ilgarspor sahasında sıralamada bir üstünde bulunan Bayındırspor’u misafir edecekti ancak rakibi sahaya çıkmadı. Diğer temsilcimiz Cerrahspor İnegöl’de orta sıralarda yer alan İznik Çiçeklispor’u 4-1 yenerek ilk farklı galibiyetini almış oldu.

17. Haftada İnegölspor evinde lider ve şampiyonluğu garantileyen Y. Çeltikçispor’u konuk edecek. Yavru Bordo-Beyazlılar kazanması halinde terfi edecek. Hocaköyspor, İznik deplasmanında Çiçeklispor’dan en az 1 puan almak için mücadele edecek. Ligde dördüncü sıradaki İznik Elbeyli Üzümspor geçen hafta olduğu gibi bu hafta da hükmen kazanıp puanını 37’ye çıkarmış olacak. Ilgarspor bu hafta hükmen kazanacak. Cerrahspor deplasmanda İznik Bayındırspor ile kozlarını paylaşacak.

ANILARLA FUTBOL: 
Takımın tecrübeli golcüsü Tarık’ın, takımın hocası Metin Hoca ile arası pek soğuktur. Hocasının kaprisleri yüzünden hak ettiği halde bazı maçlar golcü Tarık kulübe oturuyor, son 15-20 dakikada görev alıyordu. Bu da Tarık’ı kahrediyordu. 
Takım son 2 maçı kaybetmişti, işler hiç de iyi gitmiyordu.
İnatçı hoca, Tarık’a ihtiyacı olmasına rağmen inadından vazgeçmemiş, son maçta yine yedek bekletmişti. 
İlk yarı takım istediği oyunu oynayamadığı gibi gol yemiş ve soyunma odasına 1-0 mağlup girmişti. 

İkinci yarı aynı anda 2 oyuncu değişikliğe gidildiyse de gol yollarında kan değişikliğine ihtiyaç vardı. Takım ileride çoğalamıyor, 3. bölgede top tutamıyordu. Maçın artık son 20 dakikasıdır. Çaresiz kalan Metin Hoca kulübede rahat rahat oturan Tarık’a döner:

-Tarık koçum, kalk ısın.
Tarık kısa sürede ısınmış, hocasının çağırmasını beklemeden formasını giymişti. Metin Hoca, Tarık’'a yaklaşır ve şöyle der.
-Kaptan, takımın sana ihtiyacı var. Gir, göster kendini. 
Tarık'ın suratı yine asıktır. 
Metin Hoca son bir hamle daha yapar.
-Oğlum, bırak surat yapmayı. Hadi beni sevmiyorsun, Allah’ını da mı sevmiyorsun. Gir ve şu maçı al.