AK Parti Kadın Kolları Başkanı Esra Leblebici ve ilçe yönetimiyle birlikte Şebboy Caddesinde esnafları ziyaret eden AK Parti Bursa Milletvekili adayları Osman Mesten ve İsmail Özkan, hem vatandaşlarla sohbet ettiler hem de 24 Haziran seçimleri için destek istediler.

MİLLETİMİZİN KADERİNİ BELİRLEYECEK OLAN SEÇİM

Seçim çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirten AK Parti Bursa Milletvekili adayı Osman Mesten, “Seçime artık az bir zaman kaldı diyebiliriz. 2 gün sonra Ramazan Bayramı'nı idrak edeceğiz. Çok güzel bir seçim çalışması içerisindeyiz. Milletimizin teveccühü çok büyük. Bu seçimler milletimiz için, devletimiz için tarihi seçimler. Milletimizin kaderini belirleyecek olan seçimler. Geçen yıl yapmış olduğumuz referandumda milletimiz büyük bir destek vermişti. Biz en büyük desteği İnegöl'den almıştık. Yine aynı havayı İnegöl'de soluduk. Vatandaşımız, milletimiz ve devletimizin bekası için Cumhurbaşkanımızın dimdik arkasında. Yoğun bir çalışma tempomuz var. Ramazan münasebetiyle öğle vaktinde başlayarak, sahura kadar süren ve durmak bilmeden devam eden, ev ev, dükkan dükkan ziyaretler ederek, toplantılar, iftarlar, sahurlar yaparak, vatandaşlarımıza ulaşmak suretiyle çalışıyoruz. Son aşamaya geldik. Bursa için hakikaten güzel bir sonuç olacağını umut ediyorum. İnegöl'de de Cumhur İttifakı iyi bir oy oran ile geçmişte ki oylardan çok daha yüksek bir oy alacaktır. Bayramı biz 2 gün sonra yapacağız ama asıl bayram 24 Haziran'da olacak” dedi.

BİZ VATANDAŞIMIZIN HER DAİM HİZMETİNDEYİZ

Seçim çalışmalarında vatandaşların bazı istekleri olduğunu belirten Mesten, “Vatandaşlarımızın bireysel ve genel istekleri oluyor. Biz bu istekleri not alıyoruz, takip ediyoruz. Ama bizim hoşumuza giden 'Çok çalışın, sakın Cumhurbaşkanımız başarılı olmadan buraya gelmeyin. Biz sizin daha çok çalışmanızı istiyoruz' diyenler var. Bu talepler daha fazla. Bunun dışında ben 7 Haziran'da da adaydım, 1 Kasım'da da adaydım. 1 Kasım'da seçildik ama her iki seçimi kıyasladığımda, şuanda bireysel taleplerin ve özellikleri sorunu olan kesimlerin azaldığını görüyoruz. Dolayısıyla biz taahhütlerimizi yerine getirmişiz, bundan sonrada etmeye devam edeceğiz. Alanda topladığımız bütün sorunları dile getiriyoruz. Şuanda durum gayet güzel gözüküyor. Biz vatandaşımızın her daim hizmetindeyiz” diye konuştu.

ONLARA PİLOTLUK EDECEĞİZ

AK Parti Bursa Milletvekili adayı İsmail Özkan ise, “Seçim çalışmaları devam ediyor. Çok güzel gidiyor çalışmalar. Uğraşıyoruz, elimizden geleni yapıyoruz. Sahada gördüğüm, özellikle vatandaşlarımızın bize olan samimiyeti ve teveccühü. Gerçekten çok güzel bir hava. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz, çok iyi karşılanıyoruz bu konuda. Vatandaşlarımızın daha güzel geleceklere adım atmasında bizde ön ayak olacağız, onlara pilotluk edeceğiz. 24 Haziran seçimlerinin tüm İslam alemine hayırlar getirmesini Allah'tan niyaz ediyorum. Genç olduğumdan dolayı insanlar beni görünce şaşırıyorlar. Bazı vatandaşlar tarafından takdir edildiğim oluyor, mutluyuz sıkıntı yok" şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim