Kültürpark içerisindeki Safari Çay Bahçesinde gerçekleştirilen bayramlaşma törenine AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Belediye Başkanı Alper Taban, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan ve yönetim kurulu üyeleri, Milletvekili adayları, Kadın ve Gençlik Kolları yönetimleri ile partililer katıldı.

BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN

Törende konuşan İlçe Başkanı Mustafa Ersan, “Ramazan ayını bitirdik ve bayrama ulaştık. Ramazan boyunca çalışmalarımızı sürdürdük. Allah daha nice bayramlara erişmeyi cümlemize nasip etsin. Ülkemiz adına önemli olan seçim öncesi çalmadık kapı bırakmadık, çalışmalarımıza sürdüreceğiz. Bayramınız mübarek olsun” dedi.

AK Parti Bursa Milletvekili adayı İsmail Özkan ise, “Ramazan ayını geride bıraktık. Seçimler için kalan 9 günde de desteğinizi eksik etmeyiniz” dedi.

PEK ÇOK İCRAATLAR YAPTIK

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban’da konuşmasında, “Ramazan ayını dolu dolu geçirdik. Programların hepsine katılmaya özen gösterdik. Bayrama kavuştuğumuz için hamd ediyorum. Beraberinde seçim sathı sürecindeyiz. Çalışmamız gerekiyor. Biz sadece seçim dönemlerinde çalışmadık, onları da hatırlatmamız lazım. Pek çok icraatlar yaptık. Alnımız açık bir şekilde toplumun huzuruna yeniden çıkabiliyoruz. Karınca gibi çalışmasaydık, boynu bükük şekilde vatandaşımızın önüne çıkardık. Sayfalar dolusu hizmetler yaptık. 80 yılın ötesinde çok çok hizmetleri başardık. Allah yar ve yardımcımız olacaktır. Bize gönül vermiş insanlarla beraber çok büyük teşkilatız. 24 Haziran’da gerçekleşecek seçimin hayırlar getirmesine diliyorum” dedi.

BERABER ISLADIK BU YAĞMURLARDA

Milletvekili Adayı Vildan Yılmaz Gürel ise, “Bayramınızı kutluyorum. Cumhurbaşkanımızın söylediği gibi beraber yürüdük biz bu yollarda, beraber ıslandık biz bu yağmurlarda sözleriyle bizde ıslandık. İnegöl bizim için ayrı bir değer, ayrı bir sevda. Başlamış olduğumuz çalışmaların ramazana denk gelmesi ve vaktimizin kısıtlı olması sebebiyle gruplara bölündük, farklı ilçelerde de görev yaptık. Burada İnegöl’ün teşkilat farkı yine ortaya çıktı. Gruplar halinde her yere ulaştık. Büyük coşku ve heyecanla iş bölümü yaptık. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Milletvekilimiz Hüseyin Şahin’e de emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Güzel hizmetlere beraber imza atacağımızdan eminim. Birlik ve beraberlik içerisinde altında kalkamayacağımız iş yok. Vakit İnegöl, Bursa, Türkiye vakti” dedi.

HEPİNİZ BİRER ERDOĞAN’SINIZ

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin’de, “Ne mutlu bize Ramazanı eda ettik. Sahurlar, iftarlar yaptık, camiler doldu taştı. Allah bayram tadında nice günler göstersin. Filistin’de, Irak’ta, Suriye’de zulüm gören kardeşlerimize Allah bir an önce kurtuluşu nasip etsin. Kendimizi şanslı hissediyoruz. Güçlü bir liderin de arkasındayız. Öyle bir lider ki, bütün dünyaya haykırıyor. İnanan insanların kazanacağını gösteriyorum diyor. Ramazan ve Kurban Bayramlarında bir arayla geliyor, bayramlaşıyoruz. AK Partinin gücünü göstermek için salonlara geliyoruz; evimizi, çocuklarımızı, eşlerimizi bırakıyoruz. Neden? Büyük Türkiye ideali için. Liderimiz bize ne emrediyorsa onu yapıyoruz. Sözü söz, sözü senet, diklenmeden dik duran bir lidere sahibiz. Çok şükür ki onun kadrosu olan sizlerde bu özelliklere sahipsiniz, hepiniz birer Recep Tayyip Erdoğan’sınız” dedi.

DÜŞTÜ MÜ DARA AK PARTİLİLER UZATIR ELİNİ ONA

Milletvekili Şahin konuşmasını şöyle sürdürdü: “Kurulduğumuz günden beri bu salonda olanlar var. Partimize çok hizmet edenlerimizi anıyorum. Bu mücadele de hayatını kaybeden büyüklerimizi de rahmetle anıyoruz. Bu mücadele bin 400 sene önce emredildi, Allah nasip ederse kıyamete kadar ayakta kalacak. Büyük Türkiye için çalışıyoruz. Bu kutlu davanın temsilcileri hem bu dünyada hem öbür tarafta bahtiyar olacaktır. İnegöl kutlu bir yerdir. AK Parti kadroları olarak şu ana kadar yapılanlardan daha fazlasını yaparız demiştik, bu güne geldiğimizde önemli hizmetleri yaptık. AK Partililer bir söz verirse yaparlar kanaatini oluşturdular vatandaşlarımız. İnegöl’ü sıcak asfaltla kırsalda da tanıştırdık. Köylerimizi kanalizasyonla tanıştırdık. Arıtma tesisleri yaptık. Parke taşlarını ilk kez köy meydanlarına AK Parti getirdi. Şehirde ne varsa köyde de o hizmetler oldu. Sulama yatırımlarını yaptık. Hepsini biz yaptık. Hizmet bayrağımız asla yere düşmeyecek. Bursa’da en modern hastaneyi İnegöl’e yaptık. Duble yollar yaptık. Yapmaya da devam ediyoruz. Daha büyük hizmetleri yapmak için bir kez daha hizmete talip olduk. Yenişehir yolunu yapıyoruz şimdi. Mesudiye alt geçidimiz devam ediyor. Şehitler mahallesi girişine de kavşak yapacağız. Kesintisiz ulaşım için kavşaklar yapmaya devam edeceğiz. Düştü mü dara AK Partililer uzatır elini ona. Seçime bir hafta kaldı. Ben görevi bırakacağım, yeni arkadaşlarımız görev alacaklar. Heyecanım parti kurulduğundan beri devam ediyor. Fazlası var eksiği yok. Dava ona hizmet edenlerin olur. Büyük Türkiye’nin hizmetkarıyız. Onun için gece gündüz çalışıyoruz. Türkiye’nin AK Partiye ihtiyacı var. Bizi korkutmaya çalışıyorlar. Boşuna uğraşıyorlar. Biz 15 Temmuz gecesi göğsümüze dayatılan tanklardan, uçaklardan korkmadık bizi terörle mi korkutacaksınız.”

İLK KEZ İNEGÖL KARŞI ÇIKTI

“Türkiye’de darbe girişimine meydan okuyan ilk AK Parti İnegöl Teşkilatıdır. 3-5 çapulcuya kendimizi satacak ne teşkilatız ne de adamız. O Gece hepimiz sokaklara çıktık ve hain darbe girişimine karşı durduk.”

HEDEF YÜZDE 75

“Seçimlere sayılı günler kaldı. Çok çalışmamız lazım. Cumhurbaşkanımıza İnegöl’den çok güçlü bir destek vermemiz lazım. İnegöl olarak yüzde 75 oy almak için vatandaşımıza anlatmamız lazım.”

Editör: TE Bilişim