24 Haziran’da yapılacak olan seçimlere sayılı günler kala yaptığı videolarla birlik ve beraberlik mesajları veren Saadet Partisi Bursa Milletvekili Adayı 2. Bölge 2. sıra Milletvekili Adayı Fikret Bayram, son yaptığı videolu mesajla yine dikkatleri üzerine çekti.

FARK OLUŞTURDU

Yaptığı video mesajlarla Türkiye'de adından söz ettiren Vekil Adayı, seçimler için birlik ve beraberlik mesajı içeren bir video daha paylaştı. Paylaşımın ardından kısa sürede yine takdir toplayan Fikret Bayram, önce halı sahada maç oynadı ardından da anlatarak seçmenin dikkatini çekmeye çalıştı.

ŞAHISLARIN DEĞİL İLKELERİN MÜCADELESİNİ VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Bayram, videonun ardından yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Memleketimin güzel insanları… Siyasette kavganın, sporda kavganın, hatta yemek programlarında bile kavganın olduğu bir dönemde Saadet Partisi’nden Bursa Milletvekili Adayı olmak nasip oldu. Gerginliğin her gün arttığı bir ortamda farklı çalışmalara imza atarak hem mesajımızı vermeye çalıştık hem de insanımızın yüzünü tebessüm ettirmeye... Ancak takdir edersiniz ki Arakan’da insanlar evleriyle birlikte yakılırken, Doğu Türkistan’da kardeşlerimize hayat zindan edilirken, Müslüman coğrafyalarında kardeş kardeşi katlederken, sanılmasın ki biz sabah akşam gülüyoruz. Ama biliyor ve inanıyoruz ki bu topraklar ve bu memleketin insanı tüm dünyaya barış ve huzuru getirebilecek bir toplum topluluktur.”

“Bundan dolayı Siyonist İsrail’in de kapitalist Amerika’nın da Avrupa’nın da düşman okları üzerimize çevrilmiştir. Bu baskının sonucu olarak her an sınır boylarında nöbet tutan Mehmetçiğimizden bir şehit haberi daha gelecek endişesi yaşarken acaba bugün yine uyuşturucuya gencecik bir fidanımızı kurban verdik mi diye düşünürken, faiz batağından dolayı evini geçindirmekte acziyete düşmüş bir vatandaşımız girdiği bunalım sonucu intihar etti mi korkusu yaşarken, nasıl yeni bir Türkiye ve yeni bir dünya kurabiliriz? Bizler Milli Görüş hareketinin bir mensubu olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Saadet Partisi çatısı altında şahısların değil, ilkelerin mücadelesini vermeye devam edeceğiz. Tüm baskı ve yıldırma hareketlerine tüm iftira ve hakaretlere rağmen bu topraklar için her şeyimizi feda etmeye devam edeceğiz. Ne yapalım? Ümmetin evlatları ateşe atılırken İbrahim olmaktan mı vazgeçelim? Müslümanlar kan ağlarken Selahattin olmaktan mı vazgeçelim? Ülkemin tüm fabrikaları özelleştirme adı altında satılıyorken milli görüşten mi vazgeçelim? Bütün kaynaklarımız sömürülürken, faiz belasından medet umulurken tarım ve hayvancılık yapılamayacak hale getirilirken adil bir düzen kurmaktan mı vazgeçelim? Hayır! Komiklik yapacağız, gerekirse kapı kapı dolaşıp yalvaracağız. Bize en ağır kelimeleri kullananlara tebessüm edeceğiz ama ne olursa olsun yaşanabilir bir Türkiye, yeniden büyük Türkiye, yeni bir dünya hedefimizden asla vazgeçmeyeceğiz.”

Editör: TE Bilişim