DÜNYA BARIŞI TEMENNİSİ

Ziyarette konuşan İMOS Başkanı Okan Güler, “24 Haziran’da yapılacak olan seçim ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olsun. İMOS olarak bu seçimlerin ekonomiye, sanayiye, iş dünyasına ve dünya barışına hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

İNEGÖL’ÜN SORUNLARI ÇÖZÜM BULACAK

CHP İlçe Başkanı Necmi Demir ise, “İnegöl’de demokratik bir yarış var. Hiçbir siyasi parti birbiriyle sürtüşmeden güzel bir barış ortamını sürdürüyor. İnegöl’ü tanıyan, İnegöllü sanayici ve işadamlarının sorunlarına çare olacak adayımızı meclise göndermek için mücadelemizi veriyoruz. Yapılacak olan seçimler memleketimize hayırlar getirsin. Desteğinizi istiyoruz” şeklinde konuştu.

TÜRKİYE’MİZİ HAK ETTİĞİ YERE GETİRMEK İSTİYORUZ

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ise, “Barışın ve kardeşliğin başkenti Mudanya’dan sevgi ve selamlarımı getirdim. Mudanya’da neler yaptığımızı az çok takip ediyorsunuzdur. Önümüzdeki süreçte Türkiye’mizin kaderini, geleceğini belirleyecek olan sanayicisinden köylüsüne, emeklisinden sanatçısına varana kadar tüm yaşayanları, Fırat’ın doğusunu ve batısını ilgilendirecek çok önemli bir seçim süreci yaşanacak. Bu seçim süreci içerisinde ben de vekil adayımla birlikte düşüncelerimizi aktarıp iktidar olduğumuzda neler yapacağımızı Mudanya’daki somut örnekleriyle göstermek istedik. İnsan odaklı hizmetlerimizi sürdürüp Mudanya’mızı hak ettiği yere getirmeye çalışıyoruz. İnanıyorum ki bu seçimlerden sonra partimiz temsilcileri ülkemizin huzura kavuşması için çalışacaklardır. Bu seçim İnegöl için çok önemli. Erkan Vekilimize sahip çıkacağınıza inanıyorum. Bu İnegöl için bir onur meselesi olacaktır. Mudanya’ya gelmenizi isterim, kapı yok, duvar yok, ötekileştirme yok, herkes hakkını alır, hukukun üstünlüğü, adalet ve eşitlik vardır. Benim can düşmanım da olsa Belediyede yapacağı bir işi varsa yapar ve gider, asla aksatılmaz, 1 dakika bile gecikmeye uğratılmaz. Biz ülkemizi seven insanlarız. Türkiye’mizin geneline hizmet etmek için yola çıkmış insanlarız” diye konuştu.

SORUNLAR SONA ERECEK

Son olarak konuşan CHP Bursa Milletvekili Adayı Erkan Dönmez ise, “Bize kapılarınızı açtığınız için sizlere teşekkür ediyorum. İnegöl’ü iyi tanıyan bir vekil adayıyım. İnegöl’ün sorunlarıyla ciddi anlamda ilgilenen, İnegöl’de hangi problemleri nasıl çözeriz anlayışı içerisinde ciddi projelerimiz olan bir vekil adayınız olarak buradayım. İnegöl mobilyasının sıkıntılarını da iyi biliyorum. Son bir yılda maliyet girdilerinin çok ciddi anlamda arttığını biliyoruz. Milletvekili seçilirsem İnegöl mobilya ve sanayicilerinin sorunlarına ciddi anlamda eğileceğim. Mobilyacının şuanda en fazla sıkıntı çektiği ara eleman sorununun da çözümü için çalışacağız. Hem ara eleman hem de kurumsallaşma sıkıntıları var. Eğitime öncelik tanıyan bir anlayışla yola çıktık. Huzurun ve barışın olabileceği bir ülke yanında eğitimin de çok ön planda tutulduğu bir anlayışla yürüyeceğiz. Evlatlarımızı çekirdekten alıp hangi meslek alanında başarıları varsa o meslek alanında yürüyeceğiz. İnegöl eğitimiyle ilgili ciddi sıkıntılar var. Karne almadan 1 ay önce çocuklarımızın dersleri bitti ve film izleyerek zaman geçiriyorlardı. Sözleşmeli ve ücretli öğretmenlerle ciddi anlamda sıkıntılar çekiliyor. İyi bir eğitimle İnegöl’deki ara eleman sorununu çözmek istiyoruz. İnegöl çok büyüdü. Her zaman İnegöl’ün ihracat fazlası veren bir yer olduğunu söylüyoruz, turizm, köfte ve mobilya kenti diyoruz ama İnegöl il olsun dediğimiz zaman mevcut hükümet geri adım atıyor. İnegöl’e il olmanın yakışacağını ve bu eksiklerin il olunca çözüleceğini düşünüyoruz. Vekil seçilirsem İnegöl mobilyacısının, İnegöl sanayicisinin, İnegöl çiftçisinin, İnegöl emekçisinin yanında olan bir vekil olacağım. Her zaman bir kardeşiniz olarak istediğiniz saatte arayacağınız bir insanım. Bu konuda beni yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim