Yerel seçimlerin ardından Belediye Başkanlarına hayırlı olsun ziyaretlerini sürdüren AK Parti Bursa İl Teşkilatının İnegöl Belediyesi ziyareti sırasında açıklamalarda bulunan İçişleri Eski Bakanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Efkan Ala, “Bütün İnegöllülere yürekten teşekkürlerimi sunuyorum. Çünkü onlar bu görevlendirmeyi yaptılar. Biz de bize düşeni yapacağız. İnşallah en güzel hizmetler İnegöllülerle buluşacak” dedi.

İçişleri Eski Bakanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Efkan Ala, AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman ile AK Partili Milletvekilleri, 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinin tamamlanmasının ardından ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Belediye Başkanlarını ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletip Başkanlara yeni görevlerinde başarı dileklerini ileten AK Parti Bursa İl Teşkilatı, İnegöl Belediyesi’ni ziyaret etti.

BU TEVECCÜHE LAYIK OLMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

İçişleri Eski Bakanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Efkan Ala, AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman ile Milletvekillerini İnegöl Belediyesi önünde karşılayan Belediye Başkanı Alper Taban, heyeti makamında kabul etti. Burada bir açıklama yapan Başkan Taban, “Çok değerli Bakanım, İl Başkanım, Milletvekillerimiz bugün ziyaretimize geldiler. Bundan dolayı çok mutlu olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Tamamlamış olduğumuz yerel seçimler sonrasında şehrimizde çok şükür vatandaşımızın da teveccühüyle güzel bir netice elde ederek dün itibariyle mazbatamızı alıp görevimize başlamış olduk. Aslında 16 aydır devam eden sürecimizi devam ettirmiş olduk. Ben tüm ilçe halkımıza bir kez daha bizlere olan güveni ve teveccühünden dolayı teşekkür ediyorum. Tabi ki bu başarıyı bizler AK Parti ailesi olarak; sandık müşahidinden mahalle temsilcilerimize, mahalle başkanlarımıza, yöneticilerimize, meclis üyelerimize, kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza velhasıl bu teşkilatın tüm üyeleriyle gerçekleştirmiş olduk. Ben çok kıymetli teşkilat üyelerimize de teşekkür ediyorum. Bugün burada bu teşkilatın başında bulunan İl Başkanıma, çok kıymetli Bakanım, çok değerli Milletvekillerimize de seçim öncesi ve seçim sürecinde bizlere vermiş oldukları destekten dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. İnşallah sonuçlar hayırlı uğurlu olsun. Bizler de bu teveccühe layık olmak için çalışacağız” dedi.

CANLA BAŞLA ÇALIŞMAYA GAYRET EDECEĞİZ

AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman ise seçimler sonucunda üzerlerine önemli bir sorumluluk yüklendiğini ifade ederek; “Efkan Ala Bakanımız ve Milletvekillerimizle beraber görevine başlamış Belediye Başkanlarımızı, ilçelerimizi ziyaret ediyoruz. Bugün farklı ilçelerimizi ziyaret ettikten sonra İnegöl’ümüzü ve İnegöl Belediye Başkanımızı, teşkilat mensuplarımızı ziyaret ederek yeni görevlerinin hayırlı olması temennilerimizi iletiyoruz. 31 Mart seçimlerinde hem İnegöl’ümüz hem Bursa’mız Cumhurbaşkanımıza ve AK Parti’ye önemli bir teveccühte bulundular. Bize de önemli bir sorumluluk yüklenmiş oldu. Bütün teşkilatlarımızla beraber nasıl seçim sürecinde canla başla çalıştıysak, gayret ettiysek inşallah bugün itibariyle de Sayın Belediye Başkanlarımızla, meclis üyelerimizle, teşkilatlarımızla, Milletvekillerimizle, Bakanlarımızla, Kadın Kollarımızla, Gençlik Kollarımızla beraber aynı ruhla ve aynı heyecanla, canla başla çalışmaya; İnegöl’ümüzün, Bursa’mızın, ülkemizin sorunlarını çözebilmek adına, yeni fırsatları yakalayabilmek adına gayret edeceğiz. Belediye Başkanımız Alper Taban’a da yeni görevinde tekrar başarılar diliyorum. Ekibi ve teşkilatıyla birlikte çok güzel hizmetler yapacağına yürekten inanıyorum” diye konuştu.

İNEGÖLLÜLERE EN İYİ HİZMETİ SUNMAK İÇİN ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPACAĞIZ

Ziyarete ilişkin bir açıklama yapan İçişleri Eski Bakanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Efkan Ala da İnegöllülere en iyi hizmeti sunmak için üzerlerine düşeni yapacaklarını kaydederek şöyle konuştu: “İl Başkanımız ve Milletvekillerimizle Belediye Başkanlarımızı ziyaret ederek onlara hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz. Bugün de İnegöl’de Saygıdeğer Alper kardeşimizin Belediye Başkanlığına seçilmiş olması dolayısıyla bulunuyoruz. Kendisine başarılar diliyoruz. Bütün İnegöllüleri buradan saygıyla selamlıyoruz, onlara yürekten teşekkürlerimi sunuyorum. Çünkü onlar bu görevlendirmeyi yaptılar. Hem Türkiye’nin istikrarının arkasında durdular hem de Alper Taban gibi çalışkan, dürüst bir arkadaşımızı yeniden görevlendirdiler. Biz de İnegöllülere en iyi hizmetin sunulabilmesi için bütün Milletvekilleri olarak bize düşeni yapmakla mükellef olduğumuzu arz etmek istiyorum. Biz de bize düşeni yapacağız. İnşallah en güzel hizmetler İnegöllülerle buluşacak.”

Editör: TE Bilişim