Süper Amatör Küme Play Off:   Doğugücü Gençlik 3. maçında 4 puanlı Kestel Belediyespor’a karşı oynadı. Karşılaşmada gol olmayınca maç başladığı gibi bitti. Kırmızı Siyahlılar hafta içi 6 puana ulaşan İznikspor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşma 1 – 1 berabere bitince temsilcimiz yine galibiyetle tanışamamış oldu. Temsilcimiz bu maçı kaybetmediği için büyük bir kayıp içinde değil. Ancak kalan üç maçta puan kaybı telafisi olmayan sonuçlar doğurabilir. İkinci maçtan fark yiyen Siyah – Beyazlı Akhisar Demirspor grubun iyi takımlarından Burgazspor’a karşı zorlu bir puan mücadelesi verdi. Temsilcimiz yaklaşık 65 dakika 10 kişi oynamasına rağmen  ve 2 – 0 öne geçtiği maçta 2- 2 kalarak değerli bir puan almayı başardı. Demirsporlular Çarşamba günü 4. maçında Gemlikspor’u 2 – 0 yenerek güzel bir sürpriz yaşamış oldu. Pazar günü derbi maçı heyecanı yaşayacağız. Hizmete yeni açılan Alanyurt Sahasında ligde 5. sıradaki Akhisar Demirspor ile 7.sıradaki Doğugücü Gençlik üst sıralara çıkmak için 3 puan mücadelesi verecek. Hafta içi Akhisar Demirspor, İznikspor ile karşılaşacakken henüz galibiyetle tanışamayan Doğugücü Gençlik ise lig sonuncusu Çotanakspor ile karşılaşacak.

2. Küme:   Lider İsaörenspor bu hafta henüz galibiyetle tanışamayan Ilgarspor ile karşılaştı. Karşılaşmayı lider İsaörenspor 3 – 1 kazanıp yoluna devam etti. Ligdeki 4. maçında farklı galip gelip kendine gelen Murat Kışkan’ın talebeleri orta sıralarda bulunan Sırameşelerspor’u deplasmanda 3 – 1 yenip orta sıralardan uzaklaşıp şampiyonluk yoluna girmiş oldu. Cerrahspor deplasmanda lig sonuncusu İvazpaşaspor’a karşı üç puan için mücadele etti ve rakibini 4 – 2 yenip ligdeki ikinci galibiyetini almış oldu. Böylece grupta ilk dört sıradaki üç takımdan bizim ilçeden olmuş oldu. Lider İsaörenspor evinde Sırameşelerspor’u puansız göndermenin hesabını yapıyor. Osmaniyespor İnegöl’de lig sonuncusunu farklı yenip kayıp yaşamamak isteyecektir. Cerrahspor  sahasında Yüzüncü Yıl Mahallesi Spor’u yenip orta sıralarda kalma amacında olacaktır.

Anılarla  Futbol :              

Kafkas Gençlik‘in kurulduğu günden beri her maçta yanında olan  taraftar grubu Kamikaze‘nin  ‘KHEDİRA’ lakaplı  tribün lideri Salih‘i İnegöl‘de bir çok  insan tanır. Kocaman  göbeği gibi kocaman yüreği ve büyük bir  Kafkas Gençlik sevdası vardır. Salih kilosuna göre epey yetenekli, hırslıdır ancak bazen doğal olarak kilosu sebebiyle pozisyonlarda ağır kalır ve morali bozulur. Her maç sonrası olduğu gibi kilo vermeye karar verir. Bu sefer çok daha ciddi, hırslıdır.

Aradan 5-6 gün geçmiştir. Salih yine Kafkas Gençlik maç öncesi kulüpte dolaşmaktadır. Cebinden çıkardığı küçük poşet çıkarır, bakar ve çok sinirlenir. Yakındaki Cemal bunu görür ve ona seslenir.

- Hayırdır halaoğlu ne oldu?

- Ne olsun? Hanım 8 kuru üzüm yerine 7 kuru üzüm koymuş. Şimdi aç kaldım işte.