Son yıllarda yaşadığımız olaylar Amerika ve Batı’nın bize karşı takınmış oldukları iki yüzlü maskelerinin düştüğünü yüzlerindeki gerçek ifadelerinin ne olduğunu ortaya çıkarmıştır. Ceride defteri haksız olarak bize karşı işledikleri vukuatlarla dolmuştur.

Amerika’nın, Suriye ve Irak başta olmak üzere Ortadoğu politikasında daima bizim aleyhimize olarak hareket ederek sürekli bize zarar vermesi Danimarka karikatür krizi Papa’nın sözleri Fransa’nın akıl almaz Ermeni soykırımı küstahlığı Amerikalı Rahip olaydı Askerimizin başına çuval geçirilmesi Küstah Trump’ın ekonominizi mahvederim diyerek bizi tehdit etmesi Amerikalı bürokratların ülkemizi küçük bir parça halinde bölünmüş olarak gösteren haritaları her yerde göstermeleri Türkiye’yi bölmek isteyen bütün teröristlere verilen her türlü destek ve dış ilişkilerde ayağımıza atılan arkası bitmek bilmeyen çelmeler ve daha nice oyun üstüne oyunlar. Ülkemizi nasıl günden güne iç borç batağına saplayarak iç barışımızı bozarak kendi ayakları üzerinde duramayan bir ülke durumuna düşürmek istediğinizi artık Türk halkı biliyor. Yıllarca yapmış olduğunuz sözde müttefik edebiyatına da artık hiç mi hiç inanmıyor. Terör bir ülkede dış devletlerin desteği ile yaşar.

Ülkemiz içerisinde devamlı olarak teröre nasıl destek vererek, beslediğinizi artık her vatandaşımız anlıyor ve biliyor.

Kan,gözyaşı ve mazlumların ahını alarak bir korku imparatorluğu kurmaya çalışanların yalandan başka üretecekleri bir şey yoktur.

Yıllar önce bizi yok etmek isteyenler bugün bize dost olabilirler mi? Bugün İngiliz’in yerini Amerika almıştır.

Uluslararası ilişkilerde hep ayağımıza çelme atmaya çalışanlar bulardır. Yine Balkanlar’da onların piyonları olan Sırp, Yunan, Hırvat vb. dirler. Ben bunların hepsine her zaman kuşku ile yaklaşırım.

Amerika ve Batı kendi çıkarlarının dışına hiçbir zaman çıkmazlar. Amerika ve Batı dış politikalarında daima ilkesiz ve samimi olmayan davranışlar sergilemektedir.

Amerika ve Batı güvenilmeyeceklerini net bir şekilde kendileri ispatlamışlardır. Kendileri ile bir işbirliği yapıldığında karşısındakini üç kağıda getirerek dost olunamayacağını açıkça göstermişlerdir.

Bu ülkede kuşlara bile kuş evleri yapan, vakıf kuran atalarımız, Fransa’nın dediği gibi bir Ermeni soykırımı yapmamışlardır.

Bilakis ABD ve Batı geçmişte ve günümüzde işledikleri katliamların hesabını vermelidirler.

Kızılderililerin, Aborjinlerin, Fransızların, Cezayir’de bir buçuk milyondan fazla katletmiş oldukları insanların hesabını kim verecek. Geçmişte Fransız, Yunan, İngiliz, vb.nin ülkemizde yapmış oldukları kirli geçmişlerinin hesabını kim verecek.

Bizi haritada bölünmüş gösteren askerimizin başına çuval geçiren Ermeni’yi haksızken haklı göstermeye çalışan Kıbrıs‘ı elden çıkarın diyen komşularımız ile devamlı aramızı açmaya çalışan bize oyun üstüne oyun oynayanlar bize dost olduklarına kendileri inanabilirler mi?

Elbette ki inanamazlar.

Amerika ve Batı bizim dostlarımız değildirler. Sizin gibi dost kılıklı, maskeli düşmanların şerrinden, Allah bizleri her zaman emin kılsın.