Son 3 maçtan istenileni çıkartamayan İnegölspor kendisi için formalite Çorum  için hayati derecesi olan maçta mağlup olarak kötü gidişatı sürdürdü.

Maça rotasyonlu başlayan İnegölspor ilk yarı lejyonerlerden kurulu Çorum  takımına nefes aldırmadı. Golü bulduk hatta 2’ncisini bile atabilirdik ama olmayınca işimizi zora soktuk. 2. yarının başında da golü kalemizde görünce uyuyan rakibi uyandırdık. Golden sonra ciddi pas hataları yapınca da zaman zaman tehlikeler yaşadık.

Geneline baktığımızda takım iyi işler yapmaya çalıştı. Kazanmayı fazlasıyla hak etti. Fakat her zaman söylediğim gibi bu tür rotasyonu çok erken yapılması gerekirdi, geç kalındı. Eldeki oynamayan oyuncuların bize ne katacağını göremedik. Emir gibi umut başladığımız oyuncu oyuna giremezsen 2 yıldır kiralık olarak bize zaman kaybından başka bir şey katmayan Gülhan’ın oyuna dahil olması başka bir hikaye oldu. Mevkiler farklı olabilir. Doğru ama biz neyin peşindeyiz ki onu da ayrı sormak lazım.

Sezon başından beri yaptığımız ve çözüm bulamadığımız kişisel hatalar zinciri akabinde kaybedilen 3 puanın yanında koca bir sezonda bana göre çöpe gitti ve biz maalesef bakakaldık söylenecek çok şey varken kelime yetmezliğinden cümle kurulmaz ya işte o durumdayız artık. Söylenecek tek şey ise masal anlatan teknik direktörler gibi kalan 3 maça bakacağız.