İnegölspor için Hekimoğlu maçının ne anlama geldiğini anlatmaya gerek yok. Son 3 maçını kaybeden ve ligde alt sıralardan kurtulma hesapları yapan bir ekip. Hafta içi Teknik Direktör ve Sportif Direktör ile yolları ayıran, bu nedenle takım üstünde bu dalgalanmanın nasıl olacağı yönünde benimde olumlu beklentim vardı. Mesela biz bu takımı yenemesek de yenilmeyiz ve bu nedenle 1 puanı hanemize yazdırır düşüncesindeydim.

Maçın başlama düdüğünden son düdüğe kadar İnegölspor rakipten fazla istedi, fazla topla oynadı, daha çok rakip yer alanda gözüktü. Kısaca Maraş ve Erzincan maçlarına benzer maç oynadık. Ama futbolun ana kuralı olan golü yine atamayınca ellerimiz bomboş sahayı terk ettik.

Maçı kesinlikle rakip takım hak etmedi. Bunu bütün samimiyetle ve hakkaniyetle söylüyorum. İnegölspor’un çok basit bir korner hatası, akabinde kullanılan ortada bomboş bırakılan oyuncunun cezamızı kesmesi, bizim için acıydı ve şu bir kez daha kesinlik kazanıyordu; golcün yoksa bu ligde hikayesin.

Gerek kalede Gökhan’ın savunma çizgisinin orta saha ve kanat organizasyonlarında, bana göre Hekimoğlu gibi yüksek maliyetli bir takıma karşı her şeyi yaptık ama sonuç yine dramatik oldu.

Bu takımın kalan 5 maçtan istediği puan ya da puanları alması için kesinlikle başta savunmayı güçlü tutarak gol yememesi gerekiyor. En azından bu açıdan bakıldığında 1 puan garanti olur.

Akabinde ise sürpriz hamlelerle gol üretmesi gerek. Bunu da yapmak için Özgür hoca ve ekibine büyük işler düşüyor. Bu maçta Bünyamin ve Erdem’in arkadaşlarından bir adım önde olduklarını gördüm. Oyunun bazı bölümlerinde kalsak ama kritik yerlerde top kayıpları yaşadık. Bunları bir türlü çözemiyoruz ama bunlar bize pahalıya patlıyor.

Yönetimin acilen takviye noktasında hummalı bir çalışma içine girip, gerekli yerlere takviye yapması şart.

Teknik direktör konusunu İnegölspor’un durumuna ve konumu bilerek gelecek biri ile anlaşma yoluna gidilmeli. Biz düşmeyiz, bize bir şey olmaz rüzgârına kapılmamalı. Takım olarak iyi oynadığımız, hak ettiğimiz maçlarda puan alamadık, kabul ama sıralamada kulüp olarak komik bir yerdeyiz hatırlatalım.

Son 5 takım arasında biz mücadele vereceğiz ve Niğde’yi 10 kişiyle yenemedik. Gümüşhane’ye mağlup olduk. Urfa ve Hacettepe maçlarında ise bizi nelerin beklediğini dahi bilmiyoruz.

Kısaca hiçte boşuna konuşacak ya da hayal anlatacak durumda değiliz. Bizden söylemesi…