Hukuk tanımayan Amerika, ben güçlüyüm, güç bende, ben haklıyım, masaya yumruğu vurur, haksız olsam da, istediğimi yaptırırım anlayışla, bir gün bir bakıyoruz Kuzey Kore’yi, İran’ı, Venezuela’yı, bir gün bir bakıyoruz Pakistan’ı ve Türkiye’yi canı sıkıldıkça eşkiyavari bir şekilde tehdit ediyor.

Şimdi de ajanı Rahip Brunson yüzünden Türkiye’yi tehdit ediyor. Rahip’i tamamen serbest bırakmalıymışız. Yoksa Türkiye’ye karşı büyük yaptırımlar uygularız diyor.

Dünya’nın en eşkıya, eli kanlı katil acımasız ülkesinin, acımasız Başkanı, Donald Trump Dünya’da hukuk sadece size ve yandaşlarınıza var. Bize ve başka mağdur ve masumlara gelince yok. Bu nasıl bir zihniyet, nasıl bir adalet anlayışı? Siz 15 Temmuz’da koynunda bir yılan gibi beslediğiniz, terörist FETÖ ve hainlerini, ülkemizi mahvetmek için kendi ajanlarınız ile hep birlikte üzerimize salarak, ülkemizin Meclis binası ve diğer önemli devlet kurumlarına kadar, işgal diyebileceğimiz, bir hain eylemin baş aktörü olarak imza atacaksınız, masum insanlarımızın ölmelerine sebep olacaksınız, can mal güvenliğimizi tehdit edeceksiniz, askerimizin başına çuval geçireceksiniz, bütün bunların apaçık ortaya çıkmasına rağmen hala sözde müttefiklik edebiyatına devam ederek, diğer taraftan da ülkemizin ayağını kaydırıp, bir kaşık suda boğma misali, kaldırılan her taşın altındaki zehirli bir akrep gibi, ülkemizi zehirlemeye çalışacaksınız. Madem bu kadar hukuk kurallarına riayet ediyorsunuz da, ülkemize sayılamayacak kadar çok zarar veren hainleri bize neden hala teslim etmiyorsunuz.
Lafa gelince, işinize yaradı mı Türkiye müttefik oluyor, böyle ittifak olur mu ?

Unutmayın, dünyada gittikçe yalnızlaşan bir ülke olarak da Türkiye’nin her geçen gün büyük nefretini kazanıyorsunuz. İki de bir hukuk lafını ağzınıza alıp geveliyorsunuz. Öyleyse, hukuk kurallarına önce siz uyacaksınız. Ülkende, koynunda beslediğin hainleri bize teslim et, ondan sonra ajan papazının davasına bak. Türkiye, kimseden emir almaz ve kimseden de korkmaz. Türkiye’yi başka ülkelerle karıştırmayın, yanılırsınız. Sizin atalarınızın, Türkiye’den geçmişte nasıl hak ettikleri cevabı aldıklarını Türkiye tarihini okuyarak öğrenin ve Türkiye’ye karşı ona göre hareket edin.
Bu dünyada hukuk diye bir şey var ise, bu sadece size ve yandaşlarınıza işlememeli. Haklı olana, herkese eşit olmalı. Tarih sizi kendi içinde demokrasi ile hareket eden, dışarı da size daima kendi çıkarı için, hukuk, hak tanımayan eşkiya bir devlet olarak hatırlayıp, hiçbir zaman unutmayacaktır. 

Öyle artık eskisi gibi biz, bunlara her istediğimizi yaptırırız zihniyetinden vazgeçin. Ajan Papanızı masum ve mağdur gibi göstermekten vazgeçin. Türk halkı artık sizin müttefiklik yalanlarınızı yutmuyor ve artık hiçbir zaman unutmayacaktır. Uyanık, hukuk papağanları, bu dünya’da hukuk, sadece size ait değil. Hukuk tüm mazlum ve Müslümanların hiçbir zaman vazgeçmeyecekleri haklardır.