CHP İlçe Başkanı Necmi Demir’in sağlık problemleri nedeniyle İlçe Yönetim Kurulu aldığı karar sonrası İlçe Başkanlığı görevine Yasemin Soydan getirildi.

İstanbul Tuzla’da bulunan özel bir hastanede kalp ameliyatı olan CHP İlçe Başkanı Necmi Demir, başarılı geçen operasyon sonrası durumunun iyiye gittiği öğrenildi. Demir’in sağlık problemleri nedeniyle CHP İlçe Yönetim Kurulu üyeleri aldıkları karar sonrası İlçe Başkanlığına Yasemin Soydan’ı atadılar. Soydan bir süredir Başkan Vekili olarak görevini sürdürüyordu.

Kurban Bayramı nedeniyle de bir açıklama yayımlayan CHP İlçe Başkanı Yasemin Soydan, “Millet olmanın en önemli özelliklerinden biri acıda ve mutlulukta birlikte hareket edebilme, toplumun aynı duyarlılığı hissedebilmesidir. Geçen her bayram bu birlikteliği, bütünlüğü, kardeşliği ve barışı daha da kuvvetlendirmektedir. Ülke olarak özellikle şu günlerde gereksinimimiz olan en önemli şey de budur. Bu bilinç ve duyarlılığı her zaman göstereceklerinden kesinlikle emin olduğum tüm İnegöllü hemşerilerime güzellik, birlik ve beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha coşkulu ve mutlu bir Kurban bayramı diliyorum. Bayram günlerinin sevinç ve coşkusunu tüm yaşantınız boyunca yüreğinizde hissetmeniz ve bu huzur ve mutluluğunu daima yaşamanız dileklerimle Kurban bayramınızı kutlar sevgi ve saygılar sunarım" ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim