Katolik bir tarikat günümüzde hâlen aktif olarak faaliyette..Ama göründüğü anlatıldığı gibi değil tam olarak,perde arkasını inceleyelim..

Cizvitler akıllı bir oluşum,pozitif bilimlerde öndeydiler çağının buluşlarını yapan kesimlerdendiler bunun yanı sıra ezoterik ilimlerle de içli dışlı oldular sürekli..Dünya genelinde açtıkları okullar kurumlar ve ellerinde tuttukları güçle insanları kendilerine bağımlı hâle getirdiler,derin bir yapılanma ile örgütlendiler. Masonlukla,tapınakçılıkla illüminatik oluşumlar ile kısacası şeytani sistem ile iş birliği içindedir demem yetersiz olur,bizzat şeytanın askerliğini yapar bu tarikat..Sinsice hareket ederler doğrudan düşmanla yüzleşmektense...İnsanları kendilerine bağlarlar, şöyle düşünelim gelişmiş bir okul açarlar zeki yetenekli ama maddi durumu yetersiz gençleri orada toplarlar onları kendileri davaları uğruna yetiştirip mankurt yaparlar... Bu en basit sinsilikleriydi...

Bavyera illüminati sinin kurucu ismi olan adam weishaupt da cizvitler tarafından yetiştirilmiştir. Bu tarikatın üyeleri kesinlikle kriptolukta yeteneklidirler. Cizvitler ; şeytani komplolar,entrika,sinsilik, fırsatçılık gibi sözcüklerin anlamını rahatlıkla karşılar. 2013 te papa olan Francis bir cizvit..Ve böylece cizvitler güçlerini arttırdılar...Sistemi işleyişi tapınakçı zihniyet. Türkiye deki örneği fetödür. İkisi de mevcut dinlerde değişimler arzuladı. Cizvitler katolik kilisesine karşı bilimi savundu bunu yaparken her türlü şeytani komplodan da geri durmadı. Fetö ise peygambersiz İslam,dinler arası diyalog gibi Vatikan projeleriyle İslam toplumunu hedef aldı..Diğer bir benzerlik eğitim konusunda,iki örgüt de gençleri kendine bağlamak için çokça faaliyet gösterdi. İkisi de okullar kurumlar üniversiteler açarak kendi materyalist sapkın düşüncelerini eğitimin içine karıştırıp fitne iksiriyle sundular...Örgüt çıkarlarını en yüksek amaç kabul eden şeytani sistem temennisi insan modeli için çalıştılar..Aralarında benzerlikler sayılabilir fazlaca..

Vatikan ile iş birliği içinde oldular hep iki örgüt de, papa francis cizvit hatta...Cizvitlerin örgütlenmesi sadece fetö örgütünde değil diğer birçok şeytani sistem yandaşı örgütte de gösterdi kendini..opus dei de moon da masonlukta illüminati de ve daha birçok yerde..Sahte satılık sevgi ve sadakat gösterip çıkarları uğruna her şeyi yapmayı göze almış ve eğitimi muazzam ölçülerde silah olarak kullanmış şeytani bir tarikat ve türevleri... Buraya kadar olanlar kesin gerçeklerdir. Biraz da cizvitler hakkında bazı teorilerden bahsedeyim ; “ 3 dünya savaşında kararsızlar son bilgiler böyle paganist aryan ırkıyla aynı görüşe katılmış olabilirler önümüzdeki 10 sene içinde uzay cağı teknolojisini başlatacaklar,marsta kolonileri var “ vs vs..Bu yönde teoriler de mevcut.

Ateş olmayan yerden duman çıkmaz, Cizvitler şeytanın askerliğini daha ne zamana kadar yapacak bilmiyorum ama bildiğim bir şey var ki bizler bu yönde çalışıp okuyup düşmanı, faaliyetlerini tanıdıkça Allah ın izniyle gerçek anlamda uyanacak ve boyunduruktan kurtulacağız...