Gerek Süper Amatör Kümede, gerekse 1. Kümede zorlu hafta bizleri bekliyor olacak. Süper Amatör B Grubunda zaten sıradan ve kolay takım yok gibi. Bu yüzden her hafta zorlu maçlar oluyor. 1. Kümede de Doğanspor ve Akhisar Demirspor sezonun maçlarına çıkacak. 

Süper Amatör:
Geçen hafta hiç bir amatör küme maçları oynanmadı . Türkiye Futbol Federasyonu yaşanan şiddet olaylarına dikkat çekmek için tüm amatör maçlarını bir hafta tehir etmişti. Ondan önce de bizi ilgilendiren B Grubunda ilk yarı bittiği için bir hafta ara verilmişti. 
Lider Doğugücü Gençlik ikinci yarının ilk maçında deplasmanda Orhanelispor ile karşılaşacak. Rakip Orhanelispor son üç kazandılar ve beş haftadır yenilmiyorlar. Her iki takım da az gol yiyen ekipler olarak göze batıyor. 4 haftadır kazanamayan Kurtuluşspor sahasında Yenişehir Belediyespor‘u konuk edecek. Altı haftadır bileği bükülmeyen Gençlergücü, İnegöl‘de Kemerçeşme Kanaryaspor ile puan mücadelesi verecek. Kafkas Kartalı lig sonuncusu O.Yeniköyspor ile deplasmanda karşılaşacak. Temsilcimiz tek galibiyetini bu takıma karşı tam 92 gün önce almıştı. Devre arasını en iyi değerlendirenlerden olan Hüseyin Yoğurtçu‘nun talebeleri bu maçı alıp Kamikazeleri güldürmek isteyecektir.

Birinci Amatör Küme: 

1. Grup: 8–2‘lik galibiyetle lig ikinciliğine yükselen ve moral bulan Doğanspor, bu hafta Bursa‘da en yakın takipçisi Bağlarbaşıspor ile sezonun en zorlu maçına çıkacak. Temsilcimiz galip gelmesi durumunda zorlu virajı almış olacak. 

2. Grup: Toparlanmak isteyen Alanyurt Gençlik deplasmanda Yenişehir Yolörenspor ile karşılaşacak. Temsilcimiz bu maçı alıp son haftalara rahat girmeli.

3. Grup: Lider K.Güvenspor ligdeki 11. maçında ligde kalmaya çalışan Tuna Gençlik ile İnegöl‘de karşılaşacak. Bir tarafta grubun golcü takımı lider K.Güvenspor, diğer tarafta da tüm Bursa‘da en çok gol yiyen takımı karşılaşacak. Temsilcimiz ilk yarıda olduğu gibi farklı kazanabilir.

4. Grup: Yenicespor deplasmanda Çekirgespor ile kozlarını paylaşacak. Son maçında deplasmanda puan alıp moral bulan Osmaniyespor, İnegöl‘de Özlücespor‘u yenme hesapları yapacak.

5. Grup: Son maçında aldığı galibiyetle ikinci sıraya yerleşen Akhisar Demirspor bu hafta lider Fatihgücü konuk edecek. Temsilcimiz yenip liderliği ele geçirebilir.

Anılarla Futbol: 

Hakan o gün arkadaşlarıyla Bursa‘ya gezmeye gitmek istediğinden idmana çıkmak istememektedir. Hakan, arkadaşlarının da bulunduğu araba ile tesislerin önünde gelir. Arabadan inerken antrenörü Kazım Hoca onu görür. Hakan‘ın elinde idman çantası yoktur ve bunu gören Kazım Hoca yılların verdiği tecrübe ile Hakan‘ın niyetini anlar. Hakan, hocasına yaklaşır, selamını verir ve çekinerek söze başlar: 
-    Hocam, bugün çok yorgunum, idmana çıkmasam olur mu? 
-    Düz koşu yaparsın, iyi gelir.
-    Hocam, idmana çıkmam diye malzemelerimi getirmedim.
-    Koçum, senin evin çok yakın. 10 dakikada gelip idmana yetişirsin.
-    Hocam, evde kimse yok, anahtarlarım yanında yok.
-    Ah be gülüm, desene benim niyetim yok, niyetim.