Teknik heyet değişikliğinden sonra dört hafta bocalayan temsilcimiz İnegölspor, deplasmanda Bayburt galibiyeti ile kötü gidişe dur diyerek, ardından evinde Sarıyer’i devirerek play-off için umutlandı ve nihayet geçtiğimiz Pazar günü 28 puanlı zirve iddiası olan Çorumspor ile deplasmanda seyircisiz maçta rakibini tek golle yenerek son 3 haftada 3 golle 3 maç kazanarak hanesine tam 9 altın puan yazdırdı. Bu galibiyetle yeni bir sayfa açan temsilcimiz, 9 puan moraliyle hazırlandığı 27 puanla 6’ncı sıradaki Bodrumspor maçına kilitlendi.

Rakip Çorumspor üst üste kazandığı iki maçtan sonra tam dört haftadır maç kazanamıyor. Evinde kazanamamak hem kendisini hem de taraftarlarını strese sokmuş olmalı ki aldığı ceza ile bu çok önemli maçı evinde seyircisiz oynamak zorunda kaldı. Bu durum da ona pahalıya patladı. Bu durumdan İnegölspor’umuz da ders çıkarmalı ve evindeki maçlarda dikkat etmelidir. Çünkü seyircisiz oynamak büyük bir dezavantajdır. Rakip gelir senin sahanda evinde oynar gibi rahat oynar.

İnegölspor’a gelince Teknik heyet maça kalede Gökhan, geride Y.Emre-İbrahim-Samet-Serkan, ortada Bahadır-Selimcan-Emir, ileride Aykut-Ömer Faruk-Furkan Mızrak tertibiyle çıktığı maçın son 25. dakikasında Ömer Faruk’un yerine Gülhan’ı ve son dakikalarda Bahadır’ın yerine Mustafa, Emir’in yerine Erdem’i oyuna aldı. Şaban hoca bu maçta öncelikle beraberliği hedef alarak 1 puanı almaya çalışırken, değişiklikleri fazla düşünmedi. 69. dakikada golü bulunca, bu golün üzerine yatarak istediği altın değerindeki 3 puana uzandı. Her ne kadar Çorum TV’de maçı anlatan spiker her iki takımı eleştirip küçümserken, İnegölspor gereğini yaparak 3 puana uzanmasını bildi. Maça temkinli ve istekli başlayan temsilcimiz geride kalan 2 haftada kaptığı 6 puanın morali ile dişe diş bir mücadele örneği vererek rakip ataklarını başta kaleci Gökhan ve müdafaamız önlemesini bildi. Orta alanımız iki genç oyuncumuzun yanında tecrübeli Bahadır ile iyi mücadele etti. Şaban hocamızın gelişiyle kulübeye oturtulan Bahadır’ı 50 yıllık futbol tecrübeme dayanarak sadece ben savundum. Herkes eleştirirken ben savundum. Ondaki o kumaşı ben gördüm ve kesildiği günden itibaren Bahadır’ın yerinin ilk 11 olduğunu yazdım. Onun akıllı ara paslarından bahsettim. Bir de Ersel iyi olsa o ara pasların çoğunu Ersel’in değerlendirebileceğini yazdım. Nitekim Teknik heyet Bahadır’a tekrar formayı teslim etmekle ne kadar olumlu bir iş yaptığı ortada. İnşallah Bahadır bundan sonraki maçlarda kendisine güvenenleri yanıltmaz. Bu maçta attığı o güzel gol için kendisini kutluyorum. Tabi bu golün hazırlayıcılarını da kutluyoruz. Şaban hocamız takımımızı toparlamaya güven kazandırmaya başladı. Forvetteki gol sıkıntısı hala devam ediyor. Ersel’in sakatlığı büyük şanssızlık. Umarım en kısa sürede formasına kavuşur. Takımımız bu mücadeleyi üstüne koyarak devam ettirirse devre arası yapılacak takviyelerle 2.yarıda play-off’un içerisine girebilir.

Sonuç olarak İnegölspor 3 haftada üst üste kazandığı 3 maçla topladığı altın değerindeki 9 puanla keyifli bir hafta geçiriyor. Bu keyifli haftada 27 puanla play-off hedefi olan Bodrum’u ağırlayacak. Ciddi bir rakip evinde Hekimoğlu ile 1-1 kaldı. Bu maçta tribünlerimizin dolması gerekiyor. Son 3 maçta 9 puan toplamış İnegölspor’umuzun maçına gitmek ve desteklemek gerekiyor. Bu maçtan alacağı 3 puanla play-off sınırına dayanır. Devreye bu güzellikle girebilirse 2.yarı çok daha iyi olur. Bu duygu ve düşüncelerle Çorum maçını kazanan teknik heyetimizi ve maçın gerçek kahramanları oyuncularımızı kutluyor, Pazar günü evinde oynayacağı Bodrum maçı zaferini yazmak dileğiyle başarılar diliyoruz.

BAŞKA İNEGÖL SPOR YOK…