Süper Amatör 
A Grubu: Temsilcimiz İsaörenspor ligin ikinci haftasında da sahaya çıkmadığı için ligden ihraç edildi. Bence yazık oldu. Bu kadar çabuk pes etmemek gerek. Neyse ki bazen üzüldüğümüz olaylarda hayırlı sonuçlar yaşanabiliyor. Belki de İsaörenspor alt yapıya yönelerek yakın geleceği kurtarabilir. 

B Grubu: Bu gruptaki ilk derbi maçı oynandı. İnegöl‘de en ilgi çeken derbi olan Kurtuluşspor - Kafkas Gençlik derbisi bugüne kadar 15 kez oynanmıştı. Her iki tarafın da altışar galibiyeti vardı. Bu maç da epey seyircinin önünde oynandı. Kamikaze’nin desteğini alan Kafkas Kartalı ilk yarı özellikle 25-45 dakikalarda sağ kanattan etkili olduysa da aradığı golü bulamadı. İkinci yarı ilk 25 dakikada sarı – Kırmızılı ekip bulduğu gollerle sahadan 3 – 0 galip ayrıldı. Kurtuluşspor derbide 7. galibiyetini almış oldu. Aynı mahallenin bu iki büyük camianın maçları böyle dostluk içinde, küfürsüz olması gerek. Her iki takımın yöneticilerine, antrenörlerine ve en önemlisi taraftarları ile oyunu germeden futbol oynamaya çalışan futbolcuları kutlarım. Maçtan önce Kafkas Gençlik‘in yönetimi ve vefalı taraftar grubu Kamikaze‘nin futbolu Kafkas Gençlik‘te bırakan eski oyuncuları Serkan Hasanlar ve Burak Yavuz‘a plaket vermeleri çok güzel bir olaydı. Camialarımız bu tür güzellikleri yaşatmalı, yaşamalı. Lige 3 puanla başlamanın moraliyle ilk deplasmana giden Doğugücü Gençlik, O.Yeniköyspor‘u 3 – 2 yenerek puanını altıya çıkardı. Gençlergücü sahasında Burgazspor‘u ağırladı. Maçta 2 – 0 geriye düşen Gençler maçı bırakmayıp iyi bir kadro kuran Burgazspor ile 2 – 2 berabere kaldı. Geriden gelip maça ortak olmak bence önemlidir. 
Ligin üçüncü haftası lig ikincisi Doğugücü Gençlik ile Kafkas Gençlik karşılaşıyor. Bu iki ekip ilk kez karşı karşıya gelecek. Kurtuluşspor deplasmanda lider Büyük Mustafakemalpaşaspor‘a konuk olacak. Gençlergücü ise deplasmanda lig sonuncusu Nilüferspor 1987 ile oynayacak. 

Birinci Amatör Küme: 
1. Grup: Temsilcimiz Doğanspor bu hafta deplasmanda Karacabey Esnafspor‘a konuk oldu ve gol yağdırdı. Temsilcimiz maçı 6 – 1 yenerek galibiyetle tanıştı. Doğanspor bu hafta aynı puandaki Cihanspor ile deplasmanda kozlarını paylaşacak.

2.Grup: Alanyurt Gençlik hafta sonu İnegöl‘de Altınokspor‘u konuk etti. Karşılaşma başladığı gibi 0 – 0 bitince puanlar paylaşılmış oldu. Temsilcimiz bu hafta Fethiye İdman Yurdu ile Bursa ‘ da karşılaşacak. 

3. Grup: İnegöl‘de ilk kez taraftarının önüne çıkan olan K.Güvenspor rakibi Gedelekgücüspor ile 1 – 1 berabere kaldı. 4 puan ulaşan temsilcimiz bu hafta bay geçecek. 

4. Grup: Osmaniyespor deplasmanda Yenişehir Çeltikçispor ile karşılaştı ve sahadan 4 – 0 mağlup ayrıldı. Yenicespor bu hafta bay geçti. Osmaniyespor bu hafta sahasında lider Tütünspor ile oynarken Yenicespor lig üçüncüsü Tirilyespor‘a konuk olacak. 

5.Grup: Siyah – Beyazlı temsilcimiz Akhisar Demir bu hafta Bursa‘da İsmetiyespor ile karşı karşıya gelip sahadan 5 – 1 mağlup ayrıldı. Bu sonuçla Selami Hoca yönetim ile anlaşarak takımdan ayrıldı. Bu ayrılık bu sezonun ilk ayrılığı oldu. Akhisar Demirspor bu hafta yeni antrenörü Mustafa Dinçer yönetiminde İnegöl‘de lig sonuncusu Ovaakçaspor‘a karşı 3 puan mücadelesi verecek. 

8.Grup : Hocaköyspor bu hafta da sahaya çıkmadığı için ligden ihraç edildi.

Alt Yapılar: U – 15 Elit Ligi 1. Grup ikincisi olan Gazipaşaspor, Bursa‘yı Türkiye Şampiyonasında temsil etme hakkını elde etti.

U – 19 Gençler Ligi 2. Kümede Kurtuluşspor lig ikincisi olup tekrar 1. Kümeye çıkma başarısını gösterdi. Bu takımlarımızın idarecilerini, antrenörlerini ve oyuncularını tebrik ederim.