SÜPER AMATÖR:
A GRUBU:

Pazar günü bu grubun son derbi maçı oynandı. Önceki haftadan sahaya moralsiz çıkan iki temsilcimiz Doğugücü Gençlik ile Doğanspor karşı karşıya geldi. Doğanspor ilk maçtaki 2-1´lik mağlubiyetin rövanşını almak için mücadele etti, elinden geleni yaptı ancak karşılaşmayı, ilk maçı da 2-1 kazanan Doğugücü Gençlik yine 2-1 kazandı. İsaörenspor sahasında güçlü Elmasbahçespor´u konuk etti. Başa baş bir mücadele sonunda taraflar birer puana razı oldu. Karşılaşma 0-0 bitti. Böylece İsaörenspor hem ligde kalmayı garantiledi hemde Doğugücü Gençlik´e önemli bir kıyak yapmış oldu.
Cumartesi günü Doğugücü Gençlik deplasmanda Elmasbahçespor ile sezonun en önemli maçına çıkacak. İsaörenspor, Bursa´da Gürsu Belediyespor ile karşılaşacak. Doğanspor sahasında Milletspor´u konuk edecek. Temsilcimize mutlak galibiyet gerekiyor. Beraberlikte dahi iş çok zora girer.

YENİCESPOR KENDİNE GEL ARTIK!
B GRUBU:
Gençlergücü, İnegöl´de ligde sondan ikinci sırada yer alan Bağlarbaşıspor´u ağırladı ve 3-1 galibiyetle tekrar lig dördüncülüğe yükseldi. Galibiyet elde edilirken kırmızı kart gören iki kayıp oldu. Kafkas Kartalı deplasmanda Demirtaşspor´a konuk oldu. Temsilcimiz 4-0´lık mağlubiyetle önemli bir kayıp yaşadı 6 haftadır galip gelemeyen Yenicespor kendi evinde iddiası kalmayan Orhanelispor ile karşılaştı. Mücadeleyi misafir takım 2-0 kazandı. Bu skorla temsilcimiz bu sezon ilk defa düşme potasına girmiş oldu. Yenicespor evinde en azından bir puan almalıydı.
Gençlergücü lig ikincisi Keles Gençlik deplasmanına gidiyor. Bu maçı kazanan play-off yolunda çok önemli bir adım atmış olacak. Bu hafta süper amatör kümenin son derbi maçı var. Bir tarafta play-off´u kovalayan Kafkas Gençlik, diğer taraftan kümede kalma mücadelesi yapan Yenicespor. Bir hafta önce de aynı durum diğer A Grubunda vardı. İlk yarıdaki maç 1-1 berabere bitmişti.

DERBİLERE DEVAM
2. KÜME:
Lig ikincisi Hocaköyspor bu hafta Cerrahspor ile derbi maçına çıktı. Derbi müsabakasında güçlü olan Hocaköyspor 2-0 ile 3 puanın sahibi oldu. İnegölspor deplasmanda lig sonuncusu İznik Çakırca Vatanspor ile karşılaşacaktı. Rakip sahaya çıkmayınca temsilcimiz 3-0 ile yoluna devam etti. Ilgarspor deplasmanda lider Y. Çeltikçispor ile karşı karşıya geldi. Maçı 1-0 temsilcimiz kaybetti.
Bu hafta da derbi maçı var. Puan kaybetmeyen Hocaköyspor ile üst basamakları zorlayan İnegölspor karşı karşıya geliyor. Ilgarspor sahasında İznik Çiçeklispor´u konuk ederken, Cerrahspor´da İnegöl´de lider Yenişehir Çeltikçispor´dan puan koparmaya çalışacak.

ANILARLA FUTBOL:
Barışspor önemli bir maçta mağlup olmuş moralle düşük.
Haftanın ilk antrenmanı yani Salı akşamı çalışma öncesi Teknik Direktör Ömer Hoca her zaman olduğu gibi maçın kritiğini yapıyor. Bugün ilginç bir ders vermek niyetindedir. Hedefinde son maçta çok top kaybı yapan orta saha oyuncusu Levent vardır.
-Çocuklar, şimdi elimdeki bu topu Levent arkadaşınıza vereceğim. Bakın sihirbazlık yapıp topu nasıl kaybedecek?:) Bu konuda kendisi son maçta epey başarılı oldu!
Not: İsmail Güldüren´den alınıp, değiştirilerek paylaşılmıştır.