Süper Amatör :
Geçen hafta haftalar sonra liderliği kaptıran Doğugücü Gençlik evinde Gürsu Belediyespor‘u 3–1 yenip yara sardı ve tekrar liderliğe oturdu. İlk beş haftadaki zor maratondan iyi sonuçlar alan ve daha sonra düşüşe geçen Kurtuluşspor hükmen kazandı. Cumartesi günü Gençlergücü-Kafkas Gençlik derbisi vardı. Karşılaşma karşılıklı atılan ikişer golle 2–2 bitti. Gençlergücü iki kez öne geçmesine rağmen ilk yarıda 10 kişi kalınca haliyle baskı yedi. Ancak Gençlergücü iyi mücadele etti. Zaman zaman tribünlerdeki nahoş bağrışmalar, laf atmalar maalesef eksik olmadı. Derbi maçlar öncesi, sırası ve sonrası herkes hal, hareket, sözlerine dikkat etmeli diye düşünüyorum. 
Bu hafta ilk yarının son maçları oynanacak. Bu hafta da derbi var. Liderlik koltuğuna oturan Doğugücü Gençlik ile Gençlergücü maçı oynanacak. Kurtuluşspor sahasında ligde kalmaya çalışan O.Yeniköyspor‘u misafir edecek. Sarı – Kırmızılılar rakibini yenip sürpriz yaşamamalı. Kafkas Kartalı deplasmanda Orhanelispor‘dan puan veya puanlar almaya çalışacak.

Birinci Amatör Küme : 
1. Grup: Doğanspor ikinci yarının ilk maçını grubun flaş takımı lider Vefaspor ile deplasmanda oynadı. Temsilcimiz karşılaşmayı 3–2 kazanarak hem geçen haftayı telafi etmiş, hem de çok değerli 3 puanının sahibi olmuş oldu. Bu galibiyetle rakibinin namağlup unvanını bitirmiş oldu. Doğanspor bu hafta sahasında ligde zor günler yaşayan Karacabey temsilcisi Esnafspor ile oynayacak.

2. Grup: Alanyurt Gençlik ikinci yarının ilk maçında Narlıcaspor ile karşılaştı. İnegöl‘de rakibine 3–1 kaybeden Alanyurt Gençlik bizleri şaşırttı. Galibiyetle terfi için çok gerekliydi. Temsilcimiz 6 hafta sonra yenilmiş oldu. Alanyurt Gençlik bu hafta deplasmanda alt sıralardaki Antınokspor ile karşılaşacak. 

3. Grup: K.Güvenspor bu hafta 40. yılını kutladı. Nice başarılı yıllar dilerim. Aslında her şey 2006 – 2007 sezonunda kazanılan 2. Küme şampiyonluğu ile başladı. Bu ilk şampiyonluk ile şahlanan K.Güvenspor kısa sürede 1. Kümede de şampiyon olup, Süper Amatör Kümede play–off‘a yükseldi. O dönemin en klas takımı olan K.Güvenspor terfi etmeyi kıl payı kaçırmıştı. Lider K.Güvenspor, İnegöl‘de Altınsabanspor‘u 2–0 yenerek rahat rahat liderliğine devam etti. K.Güvenspor ligdeki 10. maçını Gedelekgücü ile Bursa‘da oynayacak. 

4. Grup: Yenicespor deplasmanda alt sıradaki Özlücespor‘u 3–1 yenerek moral buldu. Lig sonunculuğundan kurtulmaya çalışan Osmaniyespor bir üst sırada bulunan Panayırspor ile çok önemli bir maça çıktı. Maalesef temsilcimiz bu maçı 4–0 kaybetti. Yenicespor bu hafta dinlenirken Osmaniyespor İnegöllülerden oluşan Yenişehir temsilcisi Çeltikçispor maçıyla yine bir çıkış arayacak.

5. Grup: Akhisar Demirspor bu hafta Mudanya‘da 1922 Mütakerespor‘u 2 – 1 yenerek yoluna devam etti. Temsilcimiz 11. hafta İnegöl‘de İsmetiyespor ile sezonun en önemli maçına çıkacak. Zira Akhisar Demirspor gerçek rakibiyle oynamış olacak. 

Anılarla Futbol : 
Semtin güçlü takımı Bulvarspor‘un son bir maçı kalmıştı. Yöneticiler yönetim odasında maç öncesi toplantı yapmaktadır. Bu maçı kazanmaları için futbolculara prim vermek istemektedirler. Lakin kulübün çok borcu olduğu için başka çözümler aranmaktadırlar. O sırada lokalde kağıt oynayan, zengin iş adamı Halim Beyin kahkahası duyulur. Halim Bey futboldan pek anlamamaktadır. Yöneticiler hemen Halim Beyi yönetim odasına çağırır ve bu önemli maçta ondan destek isterler. Halim biraz nazlanır. Pohpohlanınca kulübeye girme şartıyla kabul eder. 
Bulvarspor maçı 3–2 kazanmış fakat play-off‘a kalamamıştır. Zira en az 2 farklı galibiyet almaları gerekiyordu. Kulübeye ilk defa giren idarecilerden Halim Bey, maç ın bitiş düdüğüyle sevinç çığlığı atmıştı. Etrafındaki antrenör, yedek oyuncular söylene söylene o ortamı terk ederken bir tuhaflık olduğunu anlamıştı. Usulca kulübedeki eşyaları toplayan malzemeci Necmi‘ye yanaşır:
-    Necmi, niye kimse sevinmiyor? Maçı kazandık ya.
-    Abi kazandık ama yetmedi . Averajımız kötü.
-    Ne yetmedi be. O kadar prim verdim. 3 puanı aldık ya. Averaj nedir ya?
-    Abi maçlar bitti. Sen git lokale de kağıdını oyna.