Süper Amatör 

A Grubu: Sezonun açılış haftasında önce A grubu maçları oynandı. Bu gruptaki tek temsilcimiz İsaörenspor maalesef sahaya çıkmadı. Sanırım bu yıl lige katılmayacaklar. Camialar için şampiyonluklar önemlidir. Ancak her sene şampiyonluğa oynayamazsınız. Devamlılık önemlidir ve bunun devamı gelmeli ve lige katılmalısınız. Bundan dolayı gençlere her zaman önem vermeliyiz. Şartlar zor da olsa en azından U – 17 ve genç takıma gerekli önem verilmeli. Temsilcimiz sahaya çıkarsa deplasmanda Demirtaşspor ile oynayacak.

B Grubu: İnegöl‘de iki mücadele vardı . Kurtuluşspor tesislerinde Doğugücü Gençlik, Orhanelispor‘u 1 – 0 yenip lige 3 puanla başladı. Sanayi sahasında Kafkas Gençlik 1 – 0 geriye düştüğü maçta Orhangazi temsilcisi Yeniköyspor‘u 3 -1 yenip, ilk haftanın lideri oldu. Kurtuluşspor, Yenşehir‘de Yenişehir Belediyespor ile 1-1 kalırken, deplasmandaki diğer temsilcimiz Gençlergücü, K.Çeşme Kanaryaspor‘a 1 – 0 kaybetti. 
 Bu gruptaki derbiler başlıyor. Lider Kafkas Kartalı ile Kurtuluşspor karşılaşıyor. Bu iki güzide kulübümüz aynı mahallenin çocuğu gibidir. Umarım sakin, zevkli ve hak edenin kazanacağı bir derbi olur. Lige 3 puanla başlamanın moraliyle Doğugücü Gençlik ilk deplasman maçında O.Yeniköyspor‘a konuk oluyor. Gençlergücü sahasında Burgazspor ağırlıyor.
Birinci Amatör Küme: 

1. Grup: Cumartesi günü Kurtuluşspor sahasında oynanan maçta Doğanspor ilk maçında Vefaspor‘a 1 – 0 mağlup oldu. Temsilcimiz Doğanspor bu hafta deplasmanda Karacabey Esnafspor‘a konuk olacak . 

2.Grup : Alanyurt Gençlik Orhangazi‘de Narlıcaspor ile 2 – 2 kalıp lige puanla başlamış oldu. Kırmızı – Beyazlılar bu hafta İnegöl‘de Altınokspor‘u konuk edecek. 

3. Grup : Yönetimi, antrenörü ve oyuncularla baştan sona yenilenen K.Güvenspor ilk maçında deplasmanda Altınsabanspor‘u 5 – 0 yenip lige süper bir başlangıç yaptı. 
İnegöl‘de ilk maçına çıkacak olan K.Güvenspor‘un rakibi Gedelekgücüspor olacak. 

4. Grup : Osmaniyespor sahasında Panayırspor‘u 2 – 0 yenip 3 puanın sahibi oldu. Gruptaki diğer temsilcimiz Yenicespor‘un rakibi Özlücespor‘u sahasında ağırladı. Ancak çıkan tatsız ve istenmeyen olaylar sebebiyle karşılaşma maalesef tamamlanamadı. Tecrübeli oyuncu Kenan Evren‘in ayağı kırıldı. Geçmiş olsun Kenan Kaptan . Osmaniyespor deplasmanda Yenişehir Çeltikçispor ile oynarken, Yenicespor bu hafta bay geçecek. 

5.Grup : Akhisar Demir İnegöl‘de 1922 Mütakerespor ile 2-2 kaldı. Temsilcimiz bu hafta Bursa‘da İsmetiyespor ile karşı karşıya gelecek. 

8.Grup : Bu grupta yer alan Hocaköyspor sahaya çıkmadığı için karşılaşma oynanmadı. Hocaköyspor önce 3 – 4 yıl alt yapıya yatırım yapmalı, sonra şampiyonluğa oynamalıydı. Hocaköyspor kararından dönerse, Mustafakemalpaşa‘da Çeltikspor‘un rakibi olacak.