2. KÜME:
Lig ikincisi İnegölspor ile ligde istediği yerde olmayan Cerrahspor derbi maçında karşı karşıya geldi. Terfi için gün sayan İnegölspor 9-0´lık galibiyet aldı. Bu hafta başka bir derbi maçı daha vardı. Hocaköyspor ile Ilgarspor 3 puan için mücadele etti. Hocaköyspor 5-3 galip gelip yoluna devam etti. İlk maçta Hocaköyspor 2-0´lık bir galibiyet almıştı.
İnegölspor bu hafta hükmen kazanacağından maç yapmadan dinlenecek. Hocaköyspor ile Cerrahspor yine derbi maçında kozlarını paylaşacak. Ilgarspor evinde lider Y.Çeltikçispor´u konuk edecek. İznik Elbeyli Üzümspor´un bu hafta yenilmesiyle ilk sıradaki Y.Çeltikçispor, İnegölspor ve Hocaköyspor terfi etmek için gün sayıyor.

ALT YAPI:
U-15 Elit Ligi 1. Grubunda İnegölspor ve Kafkas Gençlik ilk iki sırayı elde etti. 3 gruptaki lig ikincileri birbiriyle oynayacak. Yani üç takımdan ikisi daha Türkiye Şampiyonasına gidecek. Ligde 3. olan Gazipaşaspor ise averajla play-off´lara kalmayı kaçırdı.
Ayrıca yine U-15 Klasman 8. Grupta Gençlergücü grup şampiyonu olup, Elit Lige yükseldi. Başarılı olan takımlarımızı kutluyorum.

ANILARLA FUTBOL:
Son günlerde özellikle Fenerbahçe-Beşiktaş arasında oynanan ve yarım kalan Türkiye Kupası maçı sonrası siyasilerde kendi görüşlerini dile getirmişti. Futbol ve siyaset aslında birbirine uzak iki sözcük. Güzel ülkemizde ise futbol ve siyaset sanki daha birbirine daha yakın.
Bugünkü anımız futbol ve siyaset ile ilgili olacak.
Futboldan pek anlamayan bir milletvekili adayı seçime günler kala ilçenin tek takımı Çiçekspor´un kongresine katılır. Başkan adaylarının konuşmalarından sonra sıra Milletvekili adayına gelir. Çiçekspor için çok şeyler yapacağını söyler. Çiçekspor´un muhalif üyelerinden biri milletvekili adayına Çiçekspor için neler yapacağını, takımı 1. lige çıkarıp çıkarmayacağını sorar.
Milletvekili adayı kürsüde fazla gaza gelip şu tarihi açıklamayı yapar.
-Çiçekspor bizim herşeyimiz. Çiçeksporumuzu 1. Lige de çıkaracağım, 2. Lige de çıkaracağım. Hatta gerekli desteği verirseniz 3. Lige de çıkaracağım:)