SÜPER AMATÖR:

A Grubu:
Yenişehir Belediyespor´un açık ara lider olduğu grupta 1326 Pınarbaşıspor aldığı sonuçlarla bu kümeye yakışmıyor. Zira Bursa ekibi ortalama 7 gol yemiş!
Son haftaların flaş ekibi Doğugücü Gençlik bu hafta Bursa´da Gürsu Belediyespor ile karşılaştı. Temsilcimiz 2-1´lik mağlubiyetle sahadan ayrıldı. İsörenspor, Bursa´da lig sonuncusu 1326 Pınarbaşıspor´u 7-1 yenerek averajını düzeltti. Geçen hafta ilk galibiyetini alan Doğanspor bu hafta sahasında güçlü Yıldırım Belediyespor´u 3-1 yenerek çok değerli birgalibiyet almış oldu. Bu galibiyet aynı zamanda play-off hesapları yapan ve bu hafta kaybeden Doğugücü Gençlik´e de bir nebze merhem oldu.
Doğugücü Gençlik ilk yarının son maçında lig sonuncusu 1326 Pınarbaşıspor´u ağırlacak. Temsilcimiz maçı farklı kazanıp devreye mutlu girmek istiyor. İsaörenspor, İznikspor ile İnegöl´de karşılaşacak. Son haftaların flaş ekibi Doğanspor ise Büyük Mustafakemalpaşaspor ile deplasmanda karşılaşacak.

B GRUBU:
Bu grup çok ilginç ve dengeli bir grup oldu. Şuan ilk 7 takımın da play-off hesapları yapıyor gibi ve birinci ile yedinci sıradaki takımın puan farkı sadece 4.
Gençlergücü bu hafta bu yılın yeni ve flaş sonuçlara imza atan Gülbahçespor deplasmanındaydı. Karşılaşma başladığı gibi yani 0-0 bittince puanlar paylaşılmış oldu. Beş haftadır galip gelemeyen Kafkas Gençlik sahasında Orhanelispor´u konuk etti. Karşılaşmayı 1-0 kazanan temsilcimiz sıralamada 5. sıraya yükselmiş oldu. Yenicespor ise Mudanyaspor deplasmanında 2-2 kalarak tehlikeli bölgeden tam anlamıyla uzaklaşamamış oldu.
Kafkas Gençlik bu hafta ligde ikinci sırada yer alan Gülbahçespor deplasmanına gidecek. Bir tarafta rahat gol atamayan temsilcimiz, diğer tarafta süper amatör kümenin en az gol yiyen takımı karşı karşıya gelecek. Gençlergücü Bursa´da Hürriyetspor´a konuk olacak. Yenicespor evinde lig sonuncusu Burgazspor ile karşılaşacak.

K.GÜVENSPOR ERİYOR
1. Küme: Hafta sonu 12. Lig maçına çıkacak olan temsilcilerimiz, 13. hafta müsabakaları hafta içi oynanacak.
2. Grup: Osmaniyespor sahasında Balkanspor´u 2-0 yenerek yoluna devam etti. Temsilcimiz bu hafta Mimar Sinan Gençlik ile Bursa´da oynayacak.
3. Grup: Alanyurt Gençlik sahasında Barbarosspor ile karşılaştı. Maç 0-0 bitince temsilcimiz sıralamada üstünde yer alan takımlardan biraz daha uzak kaldı. Temsilcimiz bu hafta lider Nilüferspor 1987 ile deplasmanda karşılaşacak. İlk maçta rakip takım temsilcimizi İnegöl´de farklı yenmişti.
4. Grup: Sahasında ligde üçüncü sıradaki Atıcılarspor´u misafir eden K. Güvenspor 4-0 kaybederek Bursa´da 1970 Hamzabeyspor ile karşılaşacak olan temsilcimiz bu maçtan mutlaka 3 puan alması gerek.
6. Grup: Temsilcimiz bu hafta Bursa´da orta sıralardaki Arabayatağıspor ile karşılaştı. A.Demirspor rakibine 3-1 yenildi ve sıralamada 6. sıraya düştü. Akhisar Demirspor 11. haftada sahasında lider O.Yeniköyspor´u konuk edecek. İlk maçta rakibinden deplasmanda puan almayı başarmıştı.

DAVET:
Futbol hatta hayatın her alanında çok çalışmak gerek. Ancak izlemek, gözlemlemek de insana çok şey katar. Futboldan ekmek yemek isteyen, bazı estetik hareketleri görmek isteyen gençleri Pazartesi geceleri saat 23.00´de Doğanspor halı sahasındaki “Şöhretler” maçlarını izlemeye devam ediyorum.
Gelsinler de İsmail Güldüren´in ayağa uzun paslarını ve takımını yönetmesini, İzzet Kaya´nın olgun yaşına rağmen o çabukluğunu, Hüseyin Yoğurtçu´nun kıvraklığını, Tacettin Elmas´ın topla dans edişini, boyu kısa yüreği kocaman olan Aydın Ungan´ı, Suat Güneş´in ters, Melik Özmen´in o hırsını, Nafi Bilaloğlu ve Özgür Şahin´in saha kenarından taktiklerini bir görsünler.
Aslında bu kadar yetenekli ve fit olan İnegöllü eski tüfekler Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi´nde (TMVFL) kesinlikle yer almalı.