SÜPER AMATÖR:
A GRUBU: Doğugücü Gençlik bu hafta ligde kalma umutları bir hayli azalan Milletspor´u konuk edip, 2-0´lık galibiyetle takibini sürdürdü. İsaörenspor önde götürdüğü maçta Yıldırım Belediyespor´a 2-1´lik sonuçla yenildi. Doğanspor deplasmanda Gürsu Belediyespor´u 2-0 yenerek 15 puana ulaştı. Bu galibiyet Sarı-Lacivertlilerin 3. deplasman galibiyeti oldu. Asırlık Doğanspor deplasmanda aldığı 11 puan ile dikkatleri üzerine çekti.

Doğugücü Gençlik bu hafta deplasmanda lig üçüncüsü Yıldırım Belediyspor ile karşılaşacak. İki puan geride olan temsilcimiz en kötü beraberlikle dönmeli. İsaörenspor deplasmanda Büyük Mustafakemalpaşaspor ile kozlarını paylaşacak. Doğanspor bu hafta 3-0´lık hükmen galibiyet alıp 1-2 basamak yükselmeği bekleyecek.

B GRUBU: Gençlergücü evinde üst basamaklardan biraz uzak kalan kardeş kulüp Orhanelispor´u konuk etti. Sahadan 1-0 galibiyetle ayrılan Gençlergücü 4. sıraya çıktı. Kafkas Gençlik, Keles Gençlik deplasmanında bozguna uğradı. 4-0´lık mağlubiyetle 5. sıraya geriledi. İki haftadır kaybeden Yenicespor 3 puan gerisindeki Hürriyetspor´a misafir oldu. Karşılaşma 1-1 bitti.

Bu hafta Pazar günü Gençlergücü-Kafkas Gençlik derbi müsabakası var. İlk maçta Gençlergücü 3-1 galip gelmişti. Yenicespor evinde Emekspor´u ağırlayacak.

HOCAKÖYSPOR´DAN TARİHİ FARK
2. KÜME: 6. Grupta yer alan 4 temsilcimiz var. İnegölspor, Cerrah Gençlik, Hocaköyspor, Ilgarspor. Hocaköyspor Yenice´de Çakırca Vatanspor´u konuk etti. Temsilcimiz 14-1´lik galibiyetle kulüp rekorunu kırıp liderlik koltuğuna oturdu. İnegölspor deplasmanda İznik Çiçeklispor ile 2-2 berabere kaldı. Cerrahspor sahasında İ.Orhaniyespor ile 2-2 kalarak lige puanla başladı. Ilgarspor İnegöl´de Elbeyli Üzümspor´a 2-0´la mağlup oldu.

Lider Hocaköyspor deplasmanda İznik Orhaniyespor´a konuk olacak. Bu gruptaki ilk derbi maçı başlıyor. İnegölspor-Ilgarspor karşı karşıya gelecek. Cerrahspor ise İznik Elbeyli Üzümspor ile puan mücadelesi verecek.