Süper Amatör Küme : İlk yarıda oynanan 11 haftada takımlarımız inişli - çıkışlı bir grafik çizdi. Lig bu sıralamayla bitmiş olsa sadece K.Güvenspor play–off‘a kalma amacına ulaşmış olacaktı. İlginçtir sadece K.Güvenspor‘da teknik ekip değişikliği oldu. A grubu temsilcilerimiz şimdilik play-off‘a uzak gibi gözüküyor. B ve C grubundaki 4 takımımız ilk iki sırada yer almak için mücadele verecek. Görüntü olarak küme düşen takımımız inşallah olacak.

A Grubu : Gençlergücü ikinci yarının ilk maçında sahasında Görükle İpekspor ile karşı karşıya gelecek. Akhisar Demirspor ise rakibi Erdemlispor‘un ligden çekilmesi sebebiyle hükmen kazanıp ikinci devreye 3 puanla başlayacak.

B Grubu : Kurtuluşspor deplasmanda Yavuzselimspor ile başlayacak. Doğugücü Gençlik seyircisinin önünde ligde kalma savaşı veren Hürriyetspor‘a karşı mücadele edecek.

C Grubu : K.Güvenspor‘da son lig maçı sonrası teknik ekip görevi bırakmıştı. Yerine 1. Küme‘de takımı şampiyon yapan Mehmet Şengeldi geldi. Hayırlı olsun. K.Güvenspor yeni yılının ilk maçında evinde grubun iddialı takımı Duaçınarıspor‘u konuk edecek. Kafkas Kartalı evinde Orhangazi temsilcisi Gençerler Birliği ile karşılaşacak.

1.Küme :

2. Grup : Alanyurt Gençlik bu hafta evinde Yiğitlerspor ile karşılaşırken sahadan 2 – 0 yenik ayrıldı. Yenicespor terfi hesapları yapan Orhangazi temsilcisi Hürspor‘a 4 – 0 kaybetti. Alanyurt Gençlik deplasmanda basamakta bir alt sırada yer alan Karacabey Gençlerbirliği ile oynayacak. Yenicespor evinde kümede kalma mücadelesi veren Çamlıcaspor‘a karşı 3 puan mücadelesi verecek. Yenicespor bu maçı en azından berabere bitirmesi gerekir.

4 .Grup : Doğanspor sahasında kümede kalma mücadelesi veren Çelebi Mehmet Gençlik ile İnegöl‘de karşılaştı. Temsilcimiz zayıf rakibini 3 – 0 yenerek lig üçüncülüğünü korumuş oldu. Sarı – Lacivertli ekip Bursa‘da lig sonuncusu Demetevlerspor‘a konuk olacak.

Anılarla Futbol :

Mehmet Altan yani Minik, İnegöl‘ün sevilen, esprili, herkesle şakalaşabilen, dev cüssesinde çok temiz bir kalbi olan eski futbolcu abimizdir. Kurtuluşspor‘da daha doğrusu İnegöl‘de 2 - 3 sezon futbol oynamasına rağmen kendi döneminde tüm Bursa‘nın en iyi kalecileri arasında ün yapmıştır. Çoğu futbol gibi 'Minik'de zamanla kilo aldı ve daha heybetli bir görünüme sahip oldu. O dönemde profesyonel takımlara yurt dışından oyuncu tavsiye eder. Bir dönem Beşiktaş'ta da oynayan Bayram Bektaş’ın da Türkiye'de futbol oynamasına katkısı olmuş, arkadaşıdır. Yine yurt dışından bir oyuncuyu Galatasaray'a tavsiye için Fatih Terim ile görüşmeye Florya tesislerine gitmiştir. Hal hatırdan sonra Minik Mehmet, Fatih Hoca‘ya 'Hocam, ben de eskiden profesyonel futbolcuydum, şimdi bıraktık, oynamıyoruz artık' der. Fatih Terim şöyle bizim Minik'i bir süzdükten sonra şöyle der:

  • İsabet olmuş, doğru bir karar vermişsin!