Süper Amatör Play – Off:
Doğugücü Gençlik son maçını Gemlik‘te hiçbir iddiası kalmayan Elmasbahçelerspor‘a karşı oynadı. Temsilcimiz sürpriz yaşamayıp rakibini 3–1 yenip grup ikinci oldu ve Cumartesi günü Gülbahçespor ile baraj maçı oynamaya hak kazandı. Gülbahçespor Bölgesel Amatör Ligin 8. Grupta ligi 6. sırada bitirdi. Kolay bir maç olmayacak. Bugüne kadar oynanan baraj maçlarının çoğunda bölgesel amatör ligindeki temsilciler güldü. Ancak azda olsa süper amatör ekipleri de mutlu sona ulaştı. Play–off sıralamasında sürpriz olmadı güçlü takımların yer aldığı B grubunun iki temsilcisi ilk iki sırada yer aldı. 
 
İkinci Amatör Küme: 
Mobilyaspor ilk yarının son maçında evinde Selimspor‘u 5–2 yenerek lig üçüncülüğüne devam etti. Son haftalarda aldığı mağlubiyetlerle morali bozulan Cerrahspor deplasmandaki Kanalboyu Nilüferspor maçı ile çıkış arıyordu ancak bu maçta da 1–0 mağlup oldu. llgarspor bu hafta da hükmen kazandı. 
2. yarı maçları bu hafta başlayacak. Mobilyaspor, İnegöl‘de lider 1947 Çekirgespor‘u misafir edecek. Cerrahspor bu hafta hükmen kazanacak. Ilgarspor evinde İsabeyspor ile başlayacak.

Alt Yapı: 
23 Nisan 2019 tarihinde İnegöl Kafkas Gençlik tesislerinde U–10 Cup vardı. Bursaspor, Eskişehirspor, Altınorduspor, İnegölspor, Arabayatağıspor, Kafkas Gençlik, Gazipaşaspor ve Yalova Yıldızspor‘un U – 10 takımları katıldı. Kafkas gençlik altyapı yöneticilerini ve antrenörlerini bu güzel ve farklı etkinlik için tebrik ederim.
 
Anılarla Futbol: 
Futbolda özellikle eskiden kaçak oyuncuların oynamalarını sıkça duyardık. Hele amatör kümede bu epey fazlaydı. Bugünkü hikayemiz de bununla ilgili. Melih kasabanın takımı Kavakspor‘da ilk maçına çıkacaktık. Saha komiseri soyunma odasına girer ve yöneticiyi sorar. Yönetici olmadığı için Melih, saha komiserine ne olduğunu sorar. Saha komiseri rakip takımın kaçak oyuncu olduğu için itiraz edeceğini söyler. Melih buna çok kızar. Antrenörü Murat Hocanın böyle bir şey bir yapmayacağını kızarak anlatır ve ısınmaya çıkar. Murat Hoca, Melih‘e niye geç kaldığını sorar.
-    Melih neredesin? Isınmaya geç kaldın.
-    Hocam, bizde kaçak oyuncu varmış, saha komiseriyle onu tartıştım.
-    Melih çaktırma sen bile kaçaksın, lisansın yetişmedi.