Süper Amatör Küme

A Grubu : Akhisar Demirspor ligin üçüncü haftasında 19 Mayısspor‘u deplasmanda 2 – 1 yenerek ilk deplasman galibiyetini almış oldu. Gençlegücü de deplasmandaydı ve temsilcimiz 2 – 1 galip gelerek kendine geldi. Mustafa Dinçer‘in talebeleri bu hafta evinde grubun iddialı takımı Görükle İpekspor‘u konuk edecek. Pazar günü aldığı önemli deplasman galibiyeti ile moral bulan Gençler evinde Bağlarbaşıspor‘u misafir edecek.

B Grubu : Süper amatördeki ilk derbi bu grupta oynandı. Pazar günü Kurtuluşspor Sahasında kalabalık izleyici topluluğunun önündeki müsabakayı Doğugücü Gençlik kazandı. Kırmızı – Siyahlı ekip, cezalı ve sakatları olan rakibi Kurtuluşspor karşısında maçın başından sonuna kadar sahanın tek hakimiydi. Durum böyle olunca Doğugücü Gençlik 4 – 1‘lik skorla galip geldi. Derbi galibi Doğugücü Gençlik bu hafta İnegöl‘de Orhanelispor‘ı ağırlayacak. Moralsiz Kurtuluşspor deplasmanda İznikspor‘dan puan almaya çalışacak.

C Grubu : K.Güvenspor deplasmanda lig üçüncüsü Elmasbahçelerspor ile 1 – 1 berabere kalıp önemli bir puan almış oldu. Kafkas Gençlik ise lig sonuncusu Hacıvatspor‘u konuk etti. Kafkas Kartalı bu maçta kesinlikle galip gelip kanatlanıp uçuşa geçmeliydi. Etkili oynayıp 1 – 0 öne de geçmesine rağmen rakibin son dakika golüne engel olamayıp sahadan 2 – 1 yenik ayrıldı. Bu belki de haftanın sürprizi oldu. Pazar günü K.Güvenspor-Kafkas Gençlik derbi maçı bizleri bekliyor. Bu iki ekip daha önce süper ligde 8 kez karşılaştı. Kafkas Gençlik 5 kez kazanırken, K.Güvenspor da 3 kez kazandı. Gollerde de Kafkas Kartalı 16‘ya 9 gol önde.

1.Küme :

2. Grup : Yenicespor beşinci maçında Çamlıcaspor‘u deplasmanda 3 – 0 yenerek puanını altıya yükseltti. Selami Hocanın talebeleri bu hafta evinde lig ikincisi Karacabey temsilcisi Gençler Birliği‘ni 3 – 1 yenerek ilk galibiyetini almış oldu . Yenicespor evinde Özlücespor‘u konuk edip oynayacaktı. Ancak rakip ligden çekildiği için bu müsabaka oynanmayacak. Morali yerine gelen Alanyurt Gençlik ise deplasmanda İhsaniyespor‘dan puan almaya çalışacak.

4 .Grup : Doğanspor deplasmanda lig sonuncusu Çelebi Mehmet Gençlik ile karşılaştı. Doğanspor deplasmanda 5 -3 yenip alt sıralardan uzaklaşmış oldu. Doğanspor evinde alt sıralardaki Demetevlerspor ile puan mücadelesi verecek. Ömer Bakay‘ın öğrencileri maçı kazanıp seriye devam etmek isteyecektir.