SÜPER AMATÖR: Bu hafta 18. maçlar oynandı. Cumartesi ve Pazar günleri artık telafisi zor maçlar bizleri bekliyor. İnegöl takımları olarak 3 takımımızın play-off şansı varken, 3 takımla kümede kalma heyecanı yaşıyoruz.

A GRUBU:
İnatla ilk 3 sıradaki takımları takip eden Doğugücü Gençlik bu hafta Bursa´da Duaçınarspor´a misafir oldu. Karşılaşma 1 -1 berabere bitince play-off yolunda önemli bir kayıp yaşanmış oldu. Bu hafta gruptaki 5. derbi maçı vardı. Ligde 8. sıradaki İsaörenspor ile takipçisi 9. sıradaki Doğanspor karşı karşıya geldi. Ev sahibi konumundaki Doğanspor maçı 4-2 kaybetti. Bence asıl şok İznikspor´un Elmasbahçespor deplasmanında uzatma dakikalarında bulduğu golle 1 puan almasıdır.
Pazar günü grubun son derbi maçı oynanacak. Moralsiz iki temsilcimiz Doğugücü Gençlik ile Doğanspor karşı karşıya geliyor. Doğanspor ilk maçtaki 2-1´lik mağlubiyetin rövnşını almak için mücadele edecek. İsaörenspor sahasında güçlü Elmasbahçespor´u konuk edecek. Temsilcimiz yenip hem ligde kalmayı garantilemek hem de Doğugücü Gençlik´e kıyak yapmak isteyecektir.

KAFKAS KARTALI DOĞRU YOLDA
B GRUBU:
Kafkas Gençlik sahasında Emekspor´u 2-1 yenerek ligde 4. sırada çıktı. Lider ile sadece 2 puan fark kaldı. Gençlergücü bu hafta sondan ikinci sıradaki Burgazspor deplasmanında rakibine 1-0 yenilerek önemli bir kayıp yaşadı. Yenicespor´un lig üçüncüsü Gülbahçespor´a konuk olduğu maçta ev sahibi 3-0 galibiyet aldı. Hürriyetspor ve Burgazspor´un galip gelmesi temsilcimiz için iyi olmadı.
Kafkas Kartalı evinde bir puan önünde olan Demirtaşspor´u konuk edecek. Gençlergücü İnegöl´de ligde sondan ikinciliğe düşen Bağlarbaşıspor´u ağırlayacak. İlk 4 sıradaki takımlar birbiriyle oynarken, temsilcimiz Gençlergücü zayıf rakibini yenip tekrar ilk 3 sırada olabilir. 6 haftadır galip gelemeyen Yenicespor kendi evinde iddiası kalmayan Orhanelispor ile karşılaşacak.

HOCAKÖYSPOR TAM YOL İLERİ
2. KÜME:
Bu grupta bu hafta İnegöl takımları birbirleriyle oynanacak. Geçen hafta liderliği averajla kaptıran Hocaköyspor ilk defa geçen hafta galip gelen Ilgarspor´u 2-0 yenerek 12 puana ulaştı ve takibini sürdürdü. Pazar başka bir derbi daha vardı. İnegölspor ligde galibiyeti bulunmayan Cerrahspor´u 4-1 yenerek yoluna devam etti.
Lig ikincisi Hocaköyspor bu hafta Cerrahspor derbi maçına çıkacak. İnegölspor deplasmanda lig sonuncusu İznik Çakırca Vatanspor ile karşılaşacak. Bir sürpriz olmazsa yavru İnegölspor fark atar. Ilgarspor deplasmanda lider Y. Çeltikçispor ile karşı karşıya gelecek.

ANILARLA FUTBOL:
Hafta sonu amatör futbol sevdalıları olarak Kafkasspor tesislerinde eski yöneticiler, antrenörler, futbolcular hep birlikte maç seyrediyoruz.
Yıllardır gönlü Kurtuluşspor için atsada hemen hemen her takımın maçını izlemeye gelen Hüsnü Sak´ta aramızda oturuyor ve bizimle eski-yeni anılara ortak oluyordu. Hüsnü Ağabeyi birara yanında dikilen Fuat hocaya laf atar. Oradaki ortamın kurbanı seçilmiştir.
Günün kurbanı Fuat Hoca, 1. Kümede takım çalıştıran, takımına farklı güzel kazanımlar kazandıran ancak lig sonunda takımı sıralamada istediği yerde bitiremeyen Antrenördür.
Hüsnü ağabeyi söze başlar:
-Hocam sen bu yıl Vatan Birlikspor´daydın değilmi?
-Evet abi .
-Senin takımın hangi kümedeydi?
-1. Kümede abi .
-Ligi kaçıncı bitirdiniz?
-7. sırada bitirdik. Ancak çok güzel çalışmalar yaptık. Sporculara iyi ve farklı antrenmanlar yaptık. Onlar için iyi bir tecrübe oldu.
Bunu duyan Eyüp Efe hemen lafa karışır:
-Hüsnü Abi, bunlar çok iyi çalıştılar. Yani hocamın takımı 1. Küme değil, Süper 1. Küme takımı gibiydi.:)