Süper Amatör:
Geçen hafta süper amatör kümede son viraja girmiştik. Bu hafta son müsabakalar oynanacak. Ancak oynanacak beş müsabakanın da pek bir önemi kalmadı. Zira play–off‘a kalanlar takımlar da, küme düşenler de kesinleşti. 
Lig ikincisi Doğugücü Gençlik son deplasman maçını Gürsu Belediyespor‘a karşı oynayıp mücadeleyi 1–0 kazandı ve play–off’u garantiledi. Temsilcimiz Doğugücü Gençlik için ilk etap maçları amaca giden yolda araçtı. Asıl mücadele, müsabakalar şimdi başlıyor. Cumartesi günü önemli bir derbi maçı vardı. Lig dördüncüsü Gençlergücü ile Kafkas Gençlik‘in karşılaştığı maçta Kafkas Kartalı 2–1 galip geldi. Kurtuluşspor bu hafta hükmen kazandı. 22. Haftada play- off‘a kalıp rahatlayan Doğugücü ile Gençlergücü karşılaşacak. Bu müsabaka süper amatör kümede bu sezonun son derbi maçı olacak. Kafkas Gençlik son maçında play–off‘a kalan Orhanelispor‘u konuk ederken, Kurtuluşspor deplasmanda küme düşen O.Yeniköyspor ile sezonun veda maçına çıkacak.
 
İkinci Amatör Küme: 
 Cerrahspor bu hafta İnegöl‘de lider 1947 Çekirgespor‘u konuk etti. Müsabakayı tecrübeli ve etkili oyunculardan kurulu konuk ekip 3–0 kazandı. Mobilyaspor evinde komşu ilçenin temsilcisi Söylemiş Başakspor‘u misafir edip maçı 4–1 kazandı. Bu sonuçla Mobilyaspor ilk galibiyetini almış oldu. Bence tarihi bir an. Kim bilir belki gelecekte çok başarılı olacak olan bir kulübün tarihine tanıklık etmiş olabiliriz. Nice galibiyetler, nice kupalar sizin olsun Mobilyaspor. Ilgarspor ise orta sıralardaki Selimspor‘a karşı İnegöl‘de 4 – 0 kaybetti.
5. hafta müsabakalarında lig üçüncüsü Cerrahspor hükmen kazanacak. Pazar günü grupta derbi maçı bizleri bekliyor. Mobilyaspor ile Ilgarspor birbirine karşı 3 puan mücadelesi verecek.

Anılarla Futbol : 
Fidangücü ile Sağlıkspor kasabanın çayırında karşılaşıyor. Müsabakada Fidangücü 4–1 önde. Sağlıkspor‘un antrenörü Yusuf Hoca burnundan soluyor. Oyuncularının performansından, maçın skorundan, hiçbir şeyden memnun değil. Müsabakanın son dakikalarında Fidangücülü bir oyuncu yaklaşık 30 metreden sert ve şık bir vuruşla takımının beşinci golünü atar. Kulübede oturan yedek oyuncu gençlerden Kenan kendini tutamaz:
-    Adam ne vurdu be.
Zaten sinirli olan Yusuf Hoca da dayanamayıp Kenan‘a döner: 
-    Adam vurdu da, bizim defans izledi, kaleci Serkan BAK da iyi baktı ama.