Süper Amatör :
Bu hafta da bir derbi maçı oynandı. Grubun en çok lider olan takımı Doğugücü Gençlik ile geçen hafta haftalar sonra galip gelip moral bulan Kurtuluşspor,Yenice Sahasında karşı karşıya geldi. Maçı Doğugücü Gençlik 5–1 kazanarak play–off yolunda kendine geldi. Gençlergücü deplasmanda lider olan ve dört haftadır gol yemeyen Yenişehir Belediyespor‘a konuk olup 1–0 kaybetti. Gençlergücü tam 83 gün sonra kaybetmiş oldu. İkinci yarıda aldığı 9 puanla dikkatleri üzerine çeken ve 2. yarının flaş ekibi Kafkas Gençlik ise 4 maçtır galip gelemeyen Kemerçeşme Kanaryaspor‘a deplasmanda konuk oldu. Ev sahibi 1–0 kazanarak temsilcimize dur demiş oldu. Aldığı faklı galibiyetle kendine gelen Doğugücü Gençlik bu hafta Kemerçeşme Kanaryaspor‘u konuk edecek. Ligin en az gol yiyen takımlarından olan Gençlergücü sahasında Mustafa Kemalpaşaspor‘u ağırlayacak. Temsilcimiz maçı kazanıp rövanşı almak istiyor. Kurtuluşspor sahasında aynı puandaki Gürsu Belediyespor ile karşılaşacak. Kaybeden takımın az olan play–off şansı iyice azalır. Kafkas Gençlik, İnegöl‘de Burgazspor maçı ile tekrar çıkış arayacak. 

K.Güvenspor Şampiyon
Birinci Amatör Küme: 
1. Grup
: Doğanspor evinde orta sıralardaki Karacabey Gençlerbirliği ile oynadı. Bursa futbolunun asırlık çınarları, tarihi kulüplerin karşılaştığı mücadele ilgi çekti. Müsabaka 2–2 bitince temsilcimizin terfi şansı azaltmış oldu. Umudu epey azalan Doğanspor bu hafta son deplasman maçında Harmancıkspor ile oynayacak.

2. Grup: Alanyurt Gençlik bu hafta Erikligücüspor‘a misafir oldu. Temsilcimiz maçı 5–4 kazandı. Temsilcimiz evinde averajla liderlikte olan Şükraniyespor ile oynayacak.

3. Grup: Geçen hafta 2 yıl ardından tekrar süper amatör kümeye yükselen K.Güvenspor deplasmanda Karıncalıgücüspor’u 6–0 yenerek başarısını şampiyonlukla taçlandırmış oldu. Şampiyon K.Güvenspor evinde Yenişehir Esnaf Doğanspor maçıyla şampiyonluk turu atacak. K. Güvenspor‘un yönetimini, antrenörlerini, futbolcularını kutlarız.

4. Grup: Bitime 3 hafta kala Yenicespor sahasında Panayırspor ile 1 – 1 berabere kaldı. Osmaniyespor da deplasmanda Çekirgespor‘a 5 – 1 kaybetti ve küme düştü. Yenicespor deplasmanda terfi eden Yenişehir Çeltikçispor‘a karşı oynayacak. Osmaniyespor‘un bu hafta maçı yok.

5. Grup: Akhisar Demirspor bu hafta ligde kalmaya çalışan Çırpangücüspor‘a konuk oldu. Temsilcimiz mücadeleyi 2–1 kaybetti. Ancak rakip takım cezalı oyuncu oynattığı için maçı 3–0 hükmen temsilcimiz kazanmış oldu. Bu sonuçla Akhisar Demirspor grup lideri oldu ve çok önemli bir avantaj elde etti. Temsilcimiz bu hafta bay geçecek. Akhisar Demirspor son hafta berabere bile kalsa terfi etmiş olacak.

Alt Yapılar: Çarşamba günü Bursa‘da U–17 baraj maçında Kafkas Kartalı, Demirtaşspor‘u 2 – 1 yenerek Bursa‘yı Türkiye Şampiyonasında temsil etme hakkına sahip oldu. Daha önce de U-15‘te Gazipaşaspor başarılı sonuçlar alarak bu hakkı elde etmişti. Gençleri tebrik ederim. Çok yakında da İnegölspor U-14‘te baraj maçı oynayabilir. Yavru İnegölspor kazanması halinde bu hakkı elde edebilir.

Anılarla Futbol
Kaleciler futbolu en özel, en yalnız, bazen de en bahtsız oyuncularıdır. Forvet oyuncusu maçın son bölümüne kadar çok gol pozisyonunu harcarsa da attığı gol ile takımı galip geldiyse sahanın yıldızıdır. Ya kaleci? Maçın son bölümüne kadar 3-5 yüzde yüzlük pozisyonu kurtarır ama son dakikada elinden kaçırdığı topla takımı kaybettiyse bazılarına göre aptal olur, ahmak olur, dengesiz olur, takımın geleceği ile oynayan olur. 
Enderspor çok önemli maçına çıkmıştır. Takım iyi oynamasına rağmen kaleci Sedat‘ın büyük hataları sebebiyle 2-0 mağlup olmuş ve şampiyonluğu kaçırmıştır. Soyunma odasında herkes yorgun ve bir o kadar da üzgündür. Teknik direktör çok sinirlidir, dışarı çıkar hızlı hızlı sigarasını içer ve tekrar soyunma odasına girer. Bir köşede sakince giyinen yedek kaleci Emir‘e sinirli sinirli bakar. Genç kaleci Emir, hocasının kendisine sinirli sinirli bakmasına anlam veremez ve hocasına yaklaşır.
 - Hayırdır hocam, ne oldu? İyi misiniz? 
 - Hep senin yüzünden ulan. İdmanlarda daha çok çalışsaydın da kaleye sen geçseydin. O hataları sen yapmaz, belki de şampiyon olurduk. Ahhh Emir ahhh. 

Buradan benim dönemin kalecilerine selam olsun; Selam olsun Minik Mehmet‘e, Dursun Ali‘ye (Doksan), Çako Cemal‘e, Vahap Şenol‘a, Fethi Korkmaz‘a , Güvensporlu Ensar‘a, Cüneyt Ekmekçi‘ye, Fethi Güleç‘e , Serkan Bak‘a, Zenga Murat‘a, Recep Atılgan‘a, Arnavut Yusuf‘a, Erol Arslan‘a, Yavuz Memiş‘e, Tunç‘a, Alper‘e, Atakan Hoca‘ya, Bursalı Engin’e, Birgün Özkan‘a, Faruk Güleç‘e, Yeniceli Adnan‘a, Yusuf Yarış‘ya, Erdami Gülcemal‘e, Recai İleri‘ye, Alper‘e, Yılmaz‘a, Hayriyeli Nejdet Ertürk‘e, Fatih Çelik‘e, Süleyman Suvat‘a, Hasan Koç‘a, Halil İbrahim‘e, Tarık Şeker‘e, Muharrem Alkuş‘a, Mustafa Ulu‘ya, Domaniçli Canip‘e, Mustafa Memiş‘e, Mesut Uysal‘a, Bursalı Tarkan‘a ve Celalettin Hocama…