SÜPER AMATÖR:
A Grubu:
Selahattin Esen´in başa geçtiği 4 maçta 12 puan alan Doğugücü Gençlik Cumartesi günü 1-0´lık Elmasbahçespor galibiyetiyle play-off yolunda değerli üç puanın sahibi oldu. İsaörenspor sahasında Gürsu Belediyespor´a 3-2 kaybetti. Doğanspor deplasmanda Milletspor´u 4-1 yenerek ilk defa 3 puanın sahibi oldu. Bu galibiyet temsilcimiz için çok değerli bir galibiyet oldu.
Son haftaların flaş ekibi Doğugücü Gençlik buhafta Bursa´da Gürsu Belediyespor ile karşılaşacak. İsörenspor Bursa´da lig sonuncusu 1326 Pınarbaşıspor´a konuk olacak. Temsilcimizi beraberlik bile mutlu etmeyecektir. 9 hafta sonra galip gelen Doğanspor, bu hafta lig ikincisi Yıldırım Belediyespor´a karşı puan mücadelesi verecek.

B Grubu:
Haftaya lider giren Gençlergücü sahasında Keles Gençlik´e 1-0 kaybederek liderliği bıraktı. Kafkas Kartalı ve Yenicespor, Yenice´de karşılaştı. Ev sahibi son dakikalarda yediği golle bir puanla yetinmiş oldu. Karşılaşma 1-1 bitince puanlar da kardeşçe paylaşılmış oldu.
Aldığı iç saha mağlubiyeti ile 4. sıraya gerileyen Gençlergücü bu hafta bu yılın yeni ve flaş sonuçlara imza atan Gülbahçespor deplasmanına gidecek. Beş haftadır galip gelemeyen Kafkas Gençlik sahasında Orhanelispor´u konuk edecek. Yenicespor ise oynadığı oyun ile bu sıralamayı hak etmeyen Mudanyaspor´a karşı deplasmanda oynayacak

OSMANİYESPOR DOLU DİZGİN

1.KÜME:
2. Grup: Osmaniyespor bu hafta Güneşspor´a karşı 2-1 galip gelerek önemli bir haftayı değerlendirmiş oldu. Çünkü ilk iki sıradaki Fethiye İdmanyurdu ve 19 Mayısspor berabere kalınca Osmaniyespor ligde 3. sırada kalsa da puan farkını azaltmış oldu. Osmaniyespor bu hafta ilk yarıda mağlup oldukları orta sıralar kendine yer edinen Balkanspor ile İnegöl´de karşılaşacak.

3. Grup: Alanyurt Gençlik Cumartesi günü Gemlik´te Çotanakspor´u 3-2 yenerek yoluna devam etti. Barbarosspor ile evinde karşılaşacak olan Alanyurt Gençlik 7 haftalık yenilmeme serisini devam ettirmek istiyor.

4. Grup: İkinci yarıya hoca değişikliği ile başlayan K.Güvenspor maalesef bu hafta da sahadan mağlup ayrıldı. Temsilcimiz Bursa´da karşılaştığı Dağgücüspor´a 2-0 kaybedince umutlarını önümüzdeki haftaya taşıdı. K.Güvenspor bu hafta ligde üçüncü sıradaki Atıcılarspor´u misafir edecek.

6. Grup: Akhisar Demirspor İnegöl´de ligde kalmaya çalışan Gemlik Umurspor´u misafir etti. Misafir takım 2-1´lik galibiyetle evine mutlu döndü. Siyah-Beyazlılar bu hafta galip gelebilseydi liderle arasında puan farkını ikiye indirip şampiyonluk yoluna girmiş olacaktı. Temsilcimiz bu hafta evinde orta sıralardaki Arabayatağıspor deplasmanına gidecek.