Süper Amatör Küme Play Off : Doğugücü Gençlik play off’a Pazar günü Merinos Stadında Burgazspor maçı ile başladı. İlk maçında 2 – 1 mağlubiyetle ayrılan Doğugücü Gençlik çarşamba günü ise Atıcılar 3’ te Gemlikspor’a karşı mücadele verdi. 1 – 0 geriye düşen Karadereliler maçı bırakmayıp bir puanı 1 golle aldılar. Akhisar Demirspor play off’daki ilk maçını Atıcılar 3’te Çotanakspor’a karşı oynadı. Karşılaşma başladığı gibi 0 – 0 bitti. Çarşamba günü Fidyekızık Sahasında 1947 Çekirge İdman Yurdu’na karşı oynadı. Müsabakadan temsilcimiz 4 – 1 mağlubiyetle ayrıldı. Play –off maçlarının tamamı aynı saatte saat 16.00’te oynanacaktır. Doğugücü Gençlik 3. maçında 4 puanlı Kestel Belediyespor’a karşı oynayacak. Bu maç önem arz ediyor. Kırmızı Siyahlılar hafta içi 6 puana ulaşan İznikspor ile karşı karşıya gelecek. Temsilcimiz bu maçı kaybetmemeli. İkinci maçtan fark yiyen siyah – beyazlı Akhisar Demirspor grubun iyi takımlarından Burgazspor’a karşı puan mücadelesi verecek. Demirsporlular 4. müsabakasında Gemlikspor ile karşılaşacak.

2. Küme: Ligin dördüncü haftasında İsaörensporspor deplasmanda lider olan Akpınar İdman Yurdu’na konuk olup rakibini 6 – 3 yenerek tekrar liderlik koltuğuna oturdu. 50. yılını yaşayan ve ona göre kadro kuran Osmaniyespor derbi maçında Ilgarspor’u 9 – 0 yenip üst basamaklara yaklaştı. Cerrahspor evinde orta sıralardaki Sırameşelerspor’a 5 -1 kaybetti. Lider İsaörenspor bu hafta henüz galibiyetle tanışamayan Ilgarspor ile karşılaşacak. Derbi maçında bence sürpriz bir sonuç çıkmaz. Ligdeki 4. maçında farklı galip gelip kendine gelen Murat Kışkan’ın talebeleri orta sıralarda bulunan Sırameşelerspor’a konuk olacak. Cerrahspor deplasmanda lig sonuncusu İvazpaşaspor’a karşı üç puan için mücadele edecek.

Anılarla Futbol :

Gürcan yıllardır beklediği antrenörlük kursuna çağrılınca çok mutlu olmuştu. Bir hafta sonunda sınav öncesi antrenör adayları kendi aralarında futbol maçı yapmaktadır. Gürcan 1-2 gol atınca gaza gelip birkaç tane depar atınca ciddi şekilde sakatlanır. Arkadaşları onu odasına götürür. Akşam yemeği sonrası kurstan sorumlu yılların kurt hocası Metin Hoca onu odasında ziyaret eder. Kısa bir hal hatırdan sonra Metin Hoca Gürcan’ a fena sallar.

-Gürcan, bu ne hırs arkadaş? Sen artık antrenör oldun. Kursta bile bu kadar hırs yapıyorsan senin futbolcuların yandı. Böyle hocayla kimse çalışmak istemez, oyuncu bulamazsın. Şimdikiler epey nazlıdır.