SÜPER AMATÖR:

A GRUBU: Hafta sonu yılın ilk derbi maçı vardı. Doğugücü Gençlik-İsaörenspor´un karşı karşıya geldiği maçta güçlü olan kazandı. Karşılaşmayı Doğugücü Gençlik 5-0 kazanarak yoluna devam etti. Doğanspor sahasında lider Yenişehir Belediyespor´u konuk etti. Bu karşılaşmada Pazar günü oynandı. Temsilcimiz maçı 3-0 kaybederek yaklaşık 45 gün sonra sahadan puan alamadan ayrıldı. Doğanspor tekrar düşme hattına düştü. Ancak bu hafta İznikspor´un kendi sahasında Milletspor´u yenememesi temsilcilerimiz için iyi oldu.

Lig üçüncüsü Doğugücü Gençlik lider Yenişehir Belediyespor´a konuk olacak. Temsilcimizin alacağı puan veya puanlar çok değerli olacaktır. İsaörenspor düşme hattındaki Milletspor maçına çıkacak. İsaörenspor maçı kazanıp rakibiyle puan farkını sekize çıkartmak ve nefes almak isteyecektir. Doğanspor İnegöl´de lig ikincisi Elmasbahçespor´u ağırlayacak.

B GRUBU: Kafkas Gençlik deplasmanda ligde tutunmaya çalışan Burgazspor´a konuk oldu. Kafkas Kartalı son dakikalarda yediği golle sahadan 2-2 ayrılmak zorunda kaldı. Gençlergücü sahasında Demirtaşspor´u ağırladı. Müsabakayı 1 -0 rakip takım kazandı. Yenicespor´da antrenör olarak göreve Kadir Kahraman başladı. İlk maçta oyuncularının tamamı yoktu. Yenicespor, Osmaniyespor´dan 9-10 oyuncu transfer etti. Yenicespor deplasmanda Keles Gençlik´e karşı 5-3 kaybetti. Bu hafta gruptaki derbi başlıyor.
Kafkas Gençlik ligin 14. haftasında sahasında Bağlarbaşıspor´u konuk edecek. Son maçını kaybeden iki temsilcimiz Gençlergücü ve Yenicespor karşı karşıya geliyor. İlk maçı Yenicespor kazanmıştı.

TEK MAÇ, TEK PUAN
1. KÜME: Bu kümede maalesef sadece Akhisar Demirspor´un maçı vardı. Osmaniyespor ve Alanyurt Gençlik´in maçları oynanmadı. Osmaniyespor son maçını İnegöl´de O.Kerametspor karşısına çıkacak. Alanyurt Gençlik sahasında Değirmenönüspor´u misafir edecek. Akhisar Demirspor bu hafta evinde Orhangazi Hürspor ile karşılaştı. Siyah-Beyazlı ekip maçta 1-1 kalarak önemli bir puanın sahibi oldu. Bu sonuçla son haftaya ligde kalmış olarak girdi.

ANILARLA FUTBOL:
Futbolda bazen antrenörlerin prensleri olduğu gibi nadiren de olsa sevmediği sporcular olur.
Bugünkü kahramanınız Halim.
Halim, takımın hocası Ramazan Hocanın pek yüz vermediği, her fırsatta yedek oturttuğu bir oyuncudur.
Takımda 2-3 sakat oyuncu vardır. Bir önemli maç öncesi Ramazan Hoca kadroyu açıklar. Bizim Halim ilk 11´dedir.
Halim aldığı fırsatı değerlendirme amacındadır. Dikkatli oynar, topla oynamayı çok sevdiği halde gereksiz yere topla oynamaz, tek pas oynamaya özen gösterir.
İlk yarı onun için olumlu geçmiştir. Hocasından olumsuz bir sözde işitmemiştir.
Karşılaşmanın uzatma dakikalarında Halim pozisyon icabı topu ayağında fazla tutar, topu kaptırır ve takımı gol yer. Takım 1-0 geriye düşmüştür. Ramazan Hoca kulübeden fırlar ve Halim´e bağırır, çağırır. Kulübenin yakınında Halim´in bir akrabası da Ramazan Hocaya seslenir:
-Hocam, görmüyor musun? Kimse top istemiyor, Halim´in top atacak yeri yok!
Ramazan Hoca sesin geldiği yere döner:
-Bu dakikada top mu kaptırılır? Takımı yaktı. Asıl Halim´in atacak yeri değil, yatacak yeri yok!