SÜPER AMATÖR:
A GRUBU: Doğugücü Gençlik sahasında pek iddiası kalmayan Büyük Mustafakemalpaşaspor´u konuk edip, ikinci yarıda bulduğu gollerle sahadan 2-0 galip ayrıldı. İsaörenspor sahasında Duaçınarspor ile karşılaştı. Maç 2-2 biterken, taraflar 1 puana razı oldu. Grupta haftanın en önemli maçı İznik´te oynandı. Doğanspor, İznikspor deplasmanındaydı. Ev sahibi ilk 10-15 dakikada bulduğu golle lige tutunmaya çalıştı. Doğanspor galip gelip çok rahatlamak istedi ama olmadı. Doğanspor maçı 1-0 kaybetti. Bu sonuçla alt sıralar heyecan son haftaya kadar sürecektir.
Haftalardır inatla takibini sürdüren Doğugücü Gençlik bu hafta Bursa´da Duaçınarspor´a misafir oluyor. Bu hafta gruptaki 5. derbi maçı var. Ligde 8. sıradaki İsaörenspor ile takipçisi 9. sıradaki Doğanspor karşı karşıya geliyor.

GENÇLERGÜCÜ´DEN 7 PUANLIK GALİBİYET
B GRUBU: Ligde 4. sırada yer alan iddiası devam eden Gençlergücü bu hafta sahasında Mudanyaspor‘u konuk etti ve sürprize yer vermeyip 4-0 galip geldi. Yukarı oynayan 2 takım berabere kalınca bu galibiyetle Gençlergücü haftayı 7 puanla kapamış oldu. Son dört maçtır galip gelemeyen Kafkas Kartalı deplasmanda Hürriyetspor´u 2-0 ile geçip Keles Gençlik, Gülbahçespor ve Emekspor´un puan kaybetmesiyle play-off için umutlarını çoğalttı. Yenicespor Bursa´da Demirtaşspor´a misafir oldu. Maalesef misafir umduğunu bulamadı ve sahadan 4-0 yenik ayrıldı.
Ligde 4. sırada yer alan Gençlergücü bu hafta sondan ikinci sıradaki Burgazspor deplasmanına gidecek. Gençler bu hafta da sürpriz yaşamak istemiyor. Kafkas Kartalı evinde bir alt sırada yer alan Emekspor´u konuk edecek. Emekspor play-off´u istiyorsa bu maçı kaybetmek istemeyeceğinden zor bir maç olabilir. Yenicespor lig üçüncüsü Gülbahçespor´a konuk oluyor.

DERBİ ILGARSPOR´UN
2. KÜME:
Lider Hocaköyspor bu hafta İnegöl´de kendisi gibi 6 puana sahip İ.Elbeyli Üzümspor´u konuk etti ve sahadan 2-1 galip ayrıldı. İnegölspor deplasmanda puanı olmayan Bayındırspor ile oynadı ve Yavru İnegölspor 6-1´lik galibiyetle yoluna devam etti. Bu grupta bu hafta da derbi maçı vardı. Ilgarspor, Cerrahspor´u 4 -2 yenerek ilk galibiyetini ve puanlarını almış oldu.
Bu grupta bu hafta İnegöl takımları birbirleriyle oynanacak. Liderliği averajla kaptıran Hocaköyspor geçen hafta ilk kez galip gelen ve moral bulan Ilgarspor ile oynayacak. Diğer derbi maçında da İnegölspor ligde galibiyeti bulunmayan Cerrahspor ile karşılaşacak.