AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel, Belediye Başkanı Alper Taban ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, Hacı Sevim Yıldız Mobilya ve İç Mekan Tasarımı Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret ettiler.

MARKA OLMASI İÇİN GEREKLİ DESTEKLERİ VERECEĞİZ

Ziyarette Tematik Lise’de devam eden ahşap oyuncak imalatıyla ilgili bilgi alan Belediye Başkanı Alper Taban sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada; “Türkiye'nin en büyük eğitim kampüsü olan okulumuz 6 meslek lisesi ve mobilya sektörüne kalifiye eleman yetiştiren ilk ve tek Tematik Mobilya Lisesine sahip.26 binadan oluşan kampüste eğitim, bilişim, spor, yemekhane, kütüphane, yurt, meslek liseleri ve mobilya sektörünün tüm evrelerinin yer aldığı Tematik Mobilya Lise mevcut.55 mobilya firması ile işbirliği halinde olan Tematik Mobilya Lisesinden mezun olan çocuklarımız ilgili firmalarda iş bulup, sektöre atılma imkanına sahip olabiliyor. Okulumuzun en önemli işlevlerinden birisi de yerli ve milli, patenti alınmış ahşap oyuncaklar üretmesi. Bizler de okulumuza gerekli destekleri vererek, ulusal ve uluslararası anlamda bir marka olmasına katkı sağlayacağız” ifadelerine yer verdi.

OKULUMUZA GEREKEN TÜM DESTEĞİ GÖSTERECEĞİZ

AK Parti Bursa Milletvekili Av. Vildan Yılmaz Gürel ise, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım da, “Hacı Sevim Yıldız Mobilya ve İç Mekan Tasarımı Teknolojisi kampüsünü gezdik. İnegöl’ümüze değer katan ve yüzlerce öğrencimize meslek kazandıran bu okulumuza gereken tüm desteği göstereceğiz. Dönemi geldiğinde ağaçlandırma yaparak okulumuzun bahçe kısmını da yeşillendirmeyi planımıza aldık” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim