Milli Eğitim bünyesinde yürütülen kardeş okul uygulaması kapsamında birbirlerini kardeş okul olarak belirleyen Cumhuriyet İlkokulu ve Hacı Sevim Yıldız-5 Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi müdürlükleri bu yılın ilk etkinliğini gerçekleştirdiler.

Etkinlik kapsamında Hacı Sevim Yıldız-5 Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi idareci ve öğrencileri, Cumhuriyet İlkokulu’nu ziyaret ettiler. Okula ve öğrencilere çeşitli hediyeler hazırlayan lise öğrencileri daha sonra sınıfları gezerek hem okullarını tanıttılar hem de öğrencilerin eğitim hayatı ile ilgili sorularını cevapladılar.

Hacı Sevim Yıldız-5 Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Tayyip Ali Demir; etkinlik kapsamında Cumhuriyet İlkokulu’nda bulunmaktan büyük memnuniyet duyduklarını, bundan sonraki süreçte de çalışmalara devam edeceklerini ve okulların her anlamda daha da yakınlaşması için ellerinden gelen imkânları değerlendireceklerini söyledi.

Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Ahmet Demir ise, kardeş okul uygulaması kapsamında Hacı Sevim Yıldız-5 Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi idareci ve öğrencilerini okullarında ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını, uygulamanın içeriğinin zenginleştirilerek geliştirilmesi için de kendilerinin de gayret göstereceklerini söyledi.

Editör: TE Bilişim