AKADEMİK ODAKLI EĞİTİM

Kurucu Temsilcisi Mustafa Ertürk, yaptığı açıklamada; “Eğitim Bilimleri, yüksek standartlarda eğitim kalitesi, bilimi, kültürel gelişimi merkezine alan sürekli gelişime açık dinamizmi ve hayata donanımlı bireyler kazandırma vizyonu ile 49 yıldır eğitim sektöründe hizmet sunmaktadır. Eğitim Bilimleri Okullarımızın temelini oluşturan ve bizi diğer eğitim kurumlarından ayıran en önemli özelliğimiz akademik odaklı eğitim anlayışımızdır.  Alanlarında uzman, öğrenci merkezli eğitim anlayışına sahip tecrübeli ve güvenilir öğretmen kadromuzla, akademik eğitimi, kültürel gelişimi ve bilimsel donanımı merkezine alan bir sistemle eğitim vermekteyiz.  Akademik eğitim anlayışımız doğrultusunda; Türkiye'nin birçok ilinde bulunan Ortaokul, Lise, Özel Eğitim Kurslarımız ve eğitim sektörüne yön veren başarısı kanıtlanmış yayınlarımızla iyi eğitim görmüş, ülke değerlerine sahip çıkan ve uluslararası vizyona sahip, geleceğin "Eğitimli" bireylerini yetiştirmekteyiz.  Eğitim Bilimleri, tecrübesini 2 yıldan beri İnegöl’de devam ettirerek; gelecek için sağlam bir akademik eğitim altyapısı sunmayı hedeflemektedir” dedi.

Ertürk, şöyle devam etti: “Eğitim Bilimleri'nde Temel Yeterlilik Testine (TYT) ve Alan Yeterlilik Testine (AYT) hazırlık eğitimleri verilmektedir. Öğrencinin seçtiği bilim gruplarından eğitimler verilerek, üniversite sınavlarına tam hazırlık yapılmaktadır. 9-10-11 ve 12. sınıfta okuyan öğrenciler ve mezun gruplara eğitim verilmektedir”

OKUL DERSLERİNE DESTEK

“Lise 9, 10, 11 ve 12. sınıflarda okumakta olan öğrencilere; Eğitim Bilimleri'nde okul derslerine tam destek verilmektedir. Ara sınıflarda okul müfredatı gözetilerek eğitimler verilmektedir. Öğrenci okulda konularını işledikten sonra Eğitim Bilimleri'nde konuları tekrar görmekte ve bol soru çözümleri ile konuyu pekiştirmektedir.”

ETKİLİ REHBERLİK

“Üniversite sınavlarına hazırlık sürecinde öğrenci ve velinin yanındayız. Öğrenci, veli ve rehber öğretmen sınava hazırlık sürecini birlikte yürütür. TYT-AYT hazırlık süreci, üniversite bölümleri ve puanları, kariyer fırsatları, okullar hakkında genel bilgiler, tercih rehberi ve tercih sürecinin doğru yürütülmesi gibi konularda destek oluyoruz”

KAZANDIRAN YAYINLAR

“Yayınlarımız alanında uzman öğretmenler tarafından hazırlanmış olup, MEB müfredatına ve TYT-AYT sınavlarıyla uyumludur. Konu anlatımlı kitaplar, soru bankaları, deneme sınavları, yaprak testler, rehberlik yayınları ve web yayınları ile öğrencinin yanındayız”

UZMAN ÖĞRETMEN KADROSU

“Öğrenci merkezli eğitim anlayışına sahip yeniliğe açık, aktif ve tecrübeli öğretmenlerimiz en güçlü yanımızdır. Branşında uzman öğretmenlerimiz sayesinde dersler aktif öğrenme ortamları haline geliyor”

ÖLÇME VE DEĞERLENDIRME

“Düzenli olarak yapılan, Deneme Sınavları ve diğer sınavlarla öğrencinin deneyim kazanarak sınavlara dair olumlu tutum geliştirmesi amaçlanıyor. Öğrencinin konulara ait başarı analizini görebildiğimiz Sınav Sonuç Karnesi sayesinde eksikleri tespit edilerek tekrar ediliyor ve tamamlanıyor”.

Editör: TE Bilişim