Önceki gün saat 16.00’da Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, eşi Gülbahar Türkyılmaz ve CHP İlçe Başkanı Turhan Neşe ile bazı İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Başkan Yardımcısı Alper Taban’ı makamında ziyaret ettiler.

HİZMETLERİN BİRBİRİYLE PARALELLİK TAŞIMASI GEREKİYOR

Ziyaret sırasında bir konuşma yapan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “30 Mart’ta hepimiz partilerimizin adayı olarak bu görevlere geldik. 30 Mart’tan sonra bütün hemşerilerimize hizmet vermeye başladık. Hayırlı olsun ziyareti için geldik. Bu ziyareti ilk yapan Belediye Başkanı olmak benim için onur verici bir şey. CHP’li Belediye Başkanı olarak ayrıca onur verici bir şey. Büyükşehir Belediye Meclisinde bir kaç kez karşılaştık ama Belediye Başkanı olarak birbirimizi tanımıyoruz. Aslında Bursa’mız artık Büyükşehir değil, bütün şehir oldu. Bu 6360 sayılı yasa da 17 ilçesi, 800’e yakın köyüyle bütün şehir oldu. Bizim daha organize olmamız gerekiyor. Diyaloglarımızın daha sık olması gerekiyor. İnegöl’de, Mudanya’da, dağ ilçelerinde yapılan hizmetlerin birbiriyle paralellik taşıması gerekiyor. Bursa artık bizim kentimiz. Bu kentin yöneticileri olarak da, bizlerin doğru işlerle kentimizi geleceğe taşımamız gerekiyor. Bu amaçla ziyaretler yapıyoruz. Hem birbirimizi tanıma açısından hem bundan sonraki süreçte diyaloglarımızı artırarak, ortak işler yapma açısından görüşmeye geldik” dedi.

YAPILACAK İSTİŞARELER OLUMLU KATKILAR GETİRECEKTİR

Ziyaretten dolayı teşekkür eden Başkan Yardımcısı Alper Taban ise, “Belediye Başkanımızın rahatsızlanmasından ötürü bizleri ziyarette bulundular. Özellikle sayın Belediye Başkanımız her ne kadar olumlu manada bir operasyon geçirmiş olsa da şuan görevine dönemedi. Ancak buna rağmen daha önce almış oldukları randevularını iptal etmediler.  Mudanya Belediye  Başkanı, CHP İnegöl İlçe yöneticileriyle bizleri ziyaret ettiler. Bundan duyduğumuz memnuniyeti, Belediye  Başkanımız Alinur Aktaş  adına ifade etmek istiyorum. Hem başkanlık düzeyinde hem de farklı müdürlükleri düzeyinde veya birimler düzeyinde olabilir, sonuç itibariyle yapılacak istişarelerin muhakkak suretle olumlu manada katkılar getireceğini ben de umuyorum. Bundan sonra bu tür ziyaretleri hem sizler hem de bizler devam ettirme arzusu içerisinde oluruz” şeklinde konuştu.

 

Editör: TE Bilişim