Genç MÜSİAD İnegöl Şubesi tarafından gerçekleştirilen “Bu Yaz Camideyim” Projesi ilçe merkezinde Çinili Camii ve Ortaköy Mahallesindeki iki Camide başladı.

Genç MÜSİAD İnegöl Şubesi tarafından organize edilen “Bu Yaz Camideyim” Projesi dün İlçe merkezinde Çinili Camii ve Ortaköy Mahallesindeki iki camide, Genç MÜSİAD İnegöl Şube Başkanı Mesut Ergene, Yönetim Kurulu üyeleri Mustafa Coşkun, Melih Sarıkaya, Muharrem Akan, Muhammed Emin Şendöl, Engin Beyhan, Ferhat Demir, Mevlüt Karatay ve MÜSİAD İnegöl Şube Sekreteri Emin Sükut´un katılımı ile başladı. Projenin belirlendiği Camilere Projeyi tanıtan afişlerin asımı ile başlayan çalışma, yönetim kurulunun gruplar halinde Cuma günleri kursiyerleri ziyaret ederek, onlarla zaman geçirmeleri ve çeşitli küçük hediyelerin takdimi ile devam edecek. Ayrıca Kız ve Erkek olmak üzere 300 öğrencinin katıldığı projede, kursa katılan öğrencilere Kızlar için Pembe Renkli Kur´an-ı Kerim, Erkekler için de Mavi Renkli Kur´an-ı Kerim hediye edilecek.

Genç MÜSİAD İnegöl Şube Başkanı Mesut Ergene, “Bu Yaz Camideyim” projesinin sosyal sorumluluk projeleri kapsamında yapıldığını, işadamları derneği olarak sadece maddiyatın değil, maneviyatında çok önemli olduğunu vurguladı. Ergene, bu projenin amacının dinini ve milletini seven nesillerin yetiştirilmesine katkıda bulunmak olduğunu vurguladı. Ergene, projenin 5 hafta süreceğini, projenin bitiminde belirlenen kategorilerde dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verileceğini belirtti.

Genç MÜSİAD İnegöl Şubesi Başkanı Mesut Ergene, amaçlarının camilerin halkla bütünleşmesi, camii kültürünün yaygınlaşması ve toplumun ibadethanelerle kucaklaşmasını sağlamak olduğunu ifade etti. Ergene, Genç MÜSİAD olarak sosyal sorumluluk taşıdıklarını dile getirerek, "Yarınımız olan çocuklarımızın ufku geniş, değer yargıları ve kültürleriyle, inançlarıyla barışık bir nesil olmasını arzuluyoruz" dedi. Mesut Ergene, bu kapsamda, bu alandaki faaliyetlerin ve çalışmaların Genç MÜSİAD olarak Türkiye´deki diğer illerde de gerçekleştirildiğini söyledi.

Editör: TE Bilişim