20 yıldır çözüm odaklı yaklaşım ve vermiş olduğu teknik destek ile birçok sektörde yüzlerce firmaya ürün ve hizmet sağlayan Tekinel Endüstriyel Sarf Malzemeleri, İnegöllü mobilyacılarla buluştu. Yoğun katılımın olduğu organizasyonda İnegöllü mobilyacılar, ürünlere yoğun ilgi gösterirken, uygulamalı olarak yapılan tanıtım davetlilerden tam not aldı.

Morrian Hotel’de düzenlenen 3M Mobilya Çözümleri Tanıtım Organizasyonunda İnegöllü mobilyacılarla bir araya gelen Tekinel Endüstriyel Sarf Malzemeleri firması, başta 3M ve Drager olmak üzere birçok ürünü tanıttı. Uygulama standında ürünleri inceleyen İnegöllü mobilyacılar hem kalite hem de fiyat anlamında Tekinel Endüstriyel Sarf Malzemelerinin diğer firmalardan daha iyi olduğunu söylediler.

YÜZLERCE FİRMAYA ÜRÜN VE HİZMET SAĞLIYOR

Toplantı da bir konuşma yapan Tekinel Endüstriyel Sarf Malzemeleri Sanayi Ticaret Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Cihat İli, “2001 yılında kurulan firmamız, faaliyet gösterdiği alanlarda öncü bir kuruluş olarak çözüm odaklı yaklaşım ve vermiş olduğu teknik destek ile birçok sektörde yüzlerce firmaya ürün ve hizmet sağlıyor. 3M markasının Marmara bölge distribütörü olan sektördeki tecrübenin verdiği bilgi birikimi, tecrübeli, uzman ve teknik kadrosu ile 3M Otomotiv Tamir Grubu (ADD), 3M Aşındırıcı Grubu (ASD), 3M İş Güvenliği Grubu (PSD), 3M Bant ve Yapıştırıcılar Grubunun ürün tedariğini sağlıyor. Teknik saha ekibi ile hızlı ve zamanında, doğru ve yüksek kalitede çözüm anlayışı ile faaliyet gösterdiği sektörlerde öncü firmalar arasında yer alan Tekinel Endüstriyel güvenilir bir çözüm ortağı olmaya devam ediyor. Bugüne kadar güvenilir, hızlı ve müşteri odaklı hizmetleri konusunda büyük mesafe kaydeden firmamız, önümüzdeki yıllarda yeni teknolojilerle sektörün her alanında en üstün kaliteyi müşterilerine sunacaktır” dedi.

İNEGÖL’DE KALİTEYE KATKI SUNMAK İSTİYORUZ

Cihat İli, “Globalde kalitesini ispatlamış birçok firmanın ana bayiliğini yapan firmamız, 20 yılı aşan satış tecrübesini, başka bölgelerde elde ettiği başarılarını İnegöl bölgesinde de sağlamak istiyoruz. Mobilya grubunda 3M başta olmak üzere Drager ve birçok markamızın kalitesiyle üretimde verimliliği artırmak, ayrıca ihracatta yükselen grafiğiyle ülkemize döviz kazandıran İnegöl’de kaliteye katkı sunmak istiyoruz. Biz satış odaklı firma olduğumuzun yanında aynı zamanda da teknik destek vererek saha ekibimizle müşterilerimize anında çözümlerde üretiyoruz. Bunun yanında İnegöl’de alt bayilerimiz ve ticari ortaklarımızda var. Bu ticaret ortaklarımızla birlikte güçlerimizi birleştirerek mobilya sektöründe ki birçok firmamıza bu kalitemizi, Tekinel’in gücünü göstermek istiyoruz” dedi.

Konuşmanın ardından Tekinel Endüstriyel Sarf Malzemeleri tarafından satışı yapılan ürünler teknik ekip tarafından kurulan stantlar da İnegöllü mobilyacılara uygulamalı olarak tanıtıldı. Programın sonunda davetliler arasında yapılan çekiliş sonucunda, 1 adet Elektrikli Motosiklet, İphone 12, 5 adet İpad ve 5 adet 1000 liralık Media Markt hediye çeki dağıtıldı.

Editör: TE Bilişim