İstihdam, üretim ve ihracat dostu mobilya sektörünün çatı kuruluşu Mobilya Demekleri Federasyonu (MOSFED), Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak tarafından açıklanan Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı kapsamında başlatılan ve birçok sektörden markanın katıldığı "en az yüzde 10 indirim" kampanyasına kendisine bağlı derneklerin üye firmalarıyla aktif destek sunacağını açıkladı.

Mobilya Demekleri Federasyonumun (MOSFED) sektörde öncülük ettiği kampanyaya her ölçekten firma aktif destek verirken, bu uygulamanın iç pazardaki satışlara da dinamizm kazandırması bekleniyor. MOSFED Başkanı Ahmet Güleç, “Sayın Bakanımızın açıklamış olduğu programı ve kampanyayı Türkiye ekonomisi ve sektörümüz açısından çok olumlu buluyor ve geçen yıl KDV indirimiyle çok önemli bir ivme yakalayan iç pazara dinamizm kazandıracağını düşünüyoruz. Federasyonumuzun bünyesinde yer alan birçok firma, şimdiden "en az yüzde 10 indirim" kampanyasına aktif destek vereceğini açıkladı. Vakit, tüm paydaşlar için elini taşın altına koyma vakti” dedi.

Güleç, "Sektör olarak geçen yıl dünyanın 177 noktasına "Discover Turkey" logolu mobilyalarımızı ulaştırmanın gururunu yaşadık. Şimdi de Federasyonumuzun bünyesindeki derneklerin üyesi olan birçok firma ürünlerinde Enflasyonla Topyekun Mücadelenin logosunu taşıyacak ve milli ekonominin gelişimine katkı sağlayacaklar. Bu anlamda sektörümüz istihdam, üretim ve ihracatta olduğu gibi enflasyonla mücadelede de öncü rolünü sürdürüyor. Bu vesileyle başta kampanyaya desteğini ilk açıklayan firmalarımız olmak üzere, tüm sektör temsilcilerimize teşekkürü borç biliyorum. Hep beraber kazanalım, Türkiye kazansın” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim