Süper Amatör:
Doğugücü Gençlik bu hafta deplasmanda takipçisi Büyük Mustafa Kemalpaşaspor ile karşılaştı. Ev sahibi karşılaşmayı 3–2 yenip liderliği ele geçirdi. Son İki haftada 5 puan kaybederek lig dördüncülüğe düşen Kurtuluşspor deplasmanda ligde iyi günler yaşamayan Orhanelispor‘a konuk oldu ve mücadeleyi 2-0 kaybederek düşüşüne devam etti. Son üç maçında 5 puan alan ve oynadığı futbol ile moral bulan Gençlergücü, Orhangazi temsilcisi Yeniköyspor‘u 3-0 hem ilerlemeye devam etti. Hükmen galibiyeti hariç 6 maçtır galibiyete hasret kalan ve gol yollarında sıkıntı yaşayan Kafkas Gençlik, Gürsu’da Gürsu Belediyespor karşısında galibiyeti kovaladı ancak maalesef rakibine 1-0 yenilerek düşme hattına girdi. 
Haftalar sonra liderliği kaptıran Doğugücü Gençlik, evinde Gürsu Belediyespor‘u yenip yara sarmaya başlayacak. İlk beş haftadaki zor maratondan iyi sonuçlar alan ve daha sonra düşüşe geçen Kurtuluşspor hükmen kazanacak. Cumartesi günü Gençlergücü-Kafkas Gençlik derbisi bizleri bekliyor. Erol Arslan‘ın formda takımı yenip alt bölgeden uzaklaşmak isterken, haftalardır neşesi kalmayan Kafkas Kartalı da derbi ile çıkışa geçmek istiyor. İki takım geçen sene de aynı gruptaydı. İlk maçı Gençlergücü kazanmış, ikinci maç ise berabere bitmişti.
Birinci Amatör Küme: 
Bu kümede ilk yarı bitti. Takımlar maçlarının yarısını bitirmiş oldu. Bizim takımlar için Osmaniyespor hariç gayet başarılı diyebiliriz. Bence en güzel çıkışı K.Güvenspor yaptı. Çünkü K.Güvenspor hem ilk yarıyı lider bitirdi, hem de kazandığı 22 puan ile en çok puan toplayan takımımız oldu. Ayrıca K.Güvenspor tüm Bursa‘nın en golcü ikinci takımı oldu. 
1. Grup: Doğanspor lig sonuncusu Balkanspor deplasmanında ilk yarının son maçını oynadı. Temsilcimiz maçta lig sonuncusu ile 2–2 kalarak bizleri şaşırttı. Temsilcimiz ilk bu maçı kazanıp ilk yarıyı istediği yerde bitirmiş olacaktı. Doğanspor ikinci yarının ilk maçını grubun flaş takımı lider Vefaspor ile deplasmanda oynayacak. İlk maçı Vefaspor kazanmıştı.


2. Grup: Alanyurt Gençlik 8. maçını lig sonuncusu Vakıfspor ile İnegöl‘de 2–0 yenip ligde dördüncülüğe çıktı. Ligde dördüncü sırada olan Alanyurt Gençlik ilk maçında Narlıcaspor ile karşılaşacak.

3. Grup: Tüm Bursa‘da en golcü ikinci takım olan K.Güvenspor bu hafta sahasında Hamitlerspor konuk etti. Bu maç ilk yarının en önemli maçıydı. Temsilcimiz 2–1‘lık galibiyetle ilk yarıyı bir maç eksik olmasına rağmen lider bitirmenin keyfini yaşadı. Lider K.Güvenspor İnegöl‘de Altınsabanspor ile kozlarını paylaşacak. İlk maçta temsilcimiz 5 – 0 kazanmıştı.

4. Grup: Yenicespor, Bursa‘da köklü Tütünspor‘a 4 – 0 yenilerek düşüşüne devam etti. Diğer temsilcimiz Osmaniyespor deplasmanda lider Gemlikspor ile karşılaştı ve sahadan 7–0 mağlup ayrıldı. Yenicespor deplasmanda alt sıradaki Özlücespor‘a karşı oynayacak. Lig sonunculuğundan kurtulmaya çalışan Osmaniyespor bir üst sırada bulunan Panayırspor ile çok önemli bir maça çıkacak. Temsilcimiz bu maçta en azında 1 puan almalı.

5. Grup: Akhisar Demirspor, Ağaköyspor deplasmanında liderliği almak için mücadele etti. Ancak mücadele 0–0 bitince liderlik gelmedi. Temsilcimiz şu an lig ikincisi ancak bir alt sıradaki İsmetiyespor‘un bir maçı daha var. Siyah–Beyazlılar bu hafta Mudanya‘da 1922 Mütakerespor‘a karşı 3 puan savaşı verecek. 

Anılarla Futbol: 

Kasabanın tek takımı Yılmazspor‘un sevdalıları kuruluşundan beri mücadele ettikleri 2. kümede yer almaktan sıkılmıştı. Artık komşu kasaba takımı Demirgücüspor gibi 1. Kümede yer almak istiyorlardı. Bunun için daha fazla para gerekliydi. Kasabanın en zengini Ali Ağa mutlaka kulüp başkanı olmalıydı. Ali Ağa futboldan hiç anlamaz, pek sevmezdi. Ancak kasabanın ileri gelenleri onu pohpohlayınca Ali Ağa kulüp başkanı olur. Ali Ağa artık Ali Başkan olmuştur. Ancak hiç bir maça gitmez. Nihayet bir maça gitmeye karar verir. Yöneticiler şaşırır. Bu karşılaşmayı Yılmazspor 3 -1 kazanmıştır. Maç sonunda başkan tüm takımı yemeğe götürür. Kulüp as başkanı, Ali Başkana yemek için teşekkür eder. 
-    Sayın Başkanım iyi ki maça geldiniz, uğur getirdiniz . Takımı nasıl buldunuz? En çok hangi oyuncuyu beğendiniz? 
Başkan ilk defa maça gelmiş yani futbolcuları tanımıyordur. Futboldan da hiç anlamıyordur. Biraz düşünür ve cevap verir. 
-    Bizim Uzun Ahmetlerin oğlunu beğendim. Efendi çocuk, içkisi yok, kumarı yok gari.