Süper Amatör Küme: 

A Grubu :  Şampiyon Doğugücü Gençlik evinde ligde tutunmaya çalışan Orhangazi 1893 Spor’u 4-3 yendi ve play–off’ları beklemeye devam etti.  Kurtuluşspor evinde İsmetiyespor’a 2-0 kaybederek sevenlerini üzdü. Hafta içi bu grupta yine  maçlar oynandı. Şampiyonluk  turunu atan Doğugücü Gençlik lig ikincisi İznikspor’u evinde 2 – 0 yenerek havasını iyice attı. Kurtuluşspor deplasmanda Millet Mahallesi Spor’a 2 – 0 kaybetti. Ligin son maçında Doğugücü Gençlik Bursa’da Fatihgücü ile karşılaşırken Kurtuluşspor evinde Hacivatspor’u konuk edecek.

B Grubu :  Son haftaların flaş takımı K.Güvenspor evinde İznik temsilcisi Elbeyli Üzümspor’u 5-1 yenip puanları toplamaya devam etti. Akhisar Demirspor 3-0 hükmen kazandı. Çarşamba günü bu grupta da müsabakalar oynandı. Akhisar Demirspor evinde lider Kestel Belediyespor ile 1-1 berabere kalarak play–off öncesi bir maç oynamış oldu. K.Güvenspor deplasmanda Yavuz Selimsporspor’u 3 – 2 yenip çıkışını sürdürmüş oldu. 16. maçta Akhisar Demirspor deplasmanda Fethiye İdman Yurdu’na misafir olacak. Son haftaların başarılı takımı K.Güvenspor evinde Mimar Sina Gençlik’i yenip sezonu noktalamak isteyecek.

C Grubu :  Son maçlarda lider olan takımlardan değerli puanlar alıp umutlanan Gençler bu hafta 19 Mayısspor ile deplasmanda karşılaştı. Müsabaka başladığı gibi 0-0 bitti. Bu bir puan yetmedi ve Gençlergücü maalesef küme düştü. Gençler son maçını evinde Nilüfer 1987’ ye karşı oynayacak.

2. Küme:   İlk haftayı 3 puanla kapatan İsaören Gençlik, Cerrahspor’u 4-1 yenip 6 puana ulaştı. Osmaniyepsor ilk deplasman maçında Akpınar İdman Yurdu ile 3-3 berabere kaldı. Ilgarspor  ise Bursa’da Yüzüncü Yıl Mahalle Spor’a konuk  olacaktı ancak karşılaşma oynanmadı. Zira Ilgarspor’un maçı öncesi oynanan maçta arbede çıktığı için hakemler maçı yönetmedi. Bu hafta İsaörenspor - Osmaniyespor derbi maçı oynanacak. Aynı gün Cerrah - Ilgarspor derbi maçı da olacak.

Anılarla  Futbol :              

Vatanspor son oynadığı önemli maçı kazanmıştır. Maça prim sözü verildiği halde 2 gündür primler ödenmeyince futbolcular huzursuzdur. Antrenman düz koşusuyla başlar. İlk turda Kaptan Ali ödenmeyen primler yüzünden yönetime sallar. Diğer turda bu sallamalardan antrenör de nasibi alır. 3. ve 4. turda diğer futbolcular da mırıldanmaya başlarlar. Yılların tecrübesi Mustafa Hoca durumu anlar ve koşuyu bitirir.

-              Beyler, bir sorun mu var? Sizi bir hayli isteksiz gördüm.

Kimse cevap vermeyince Kaptan Ali‘ye laf atar.

-              Kapo,  sıkıntınız varsa açıkça konuşalım.

-              Hocam, benim yok, ama bazı arkadaşlar galiba primi merak ediyorlar. Ben de ‘Bizim hocamız mutlaka genel kaptanı sıkıştırıyordur’ dedim. Yani basit şeyler hocam.