Pazar günü süper amatör kümenin ilk yarının son maçları oynandı. Maalesef 4 süper amatör takımımızdan galip gelen olmadığı gibi bu hafta gol sevincini bile yaşayamadık. Bu hafta da derbi vardı. Lider Doğugücü Gençlik ile Gençlergücü‘nün karşılaştığı maç başladığı gibi 0–0 bitti. Karşılaşmada favori gözüken değil, Gençlergücü daha etkili oynadı ancak aradığı gole ulaşamadı. Karşılaşmanın; gerek saha içinde, gerekse tribünlerde son derece centilmence geçmesi biz spor severleri bir hayli memnun etti. Keşke tüm derbi maçlarımız böyle huzur içinde geçse. Kurtuluşspor sahasında ligde kalmaya çalışan O.Yeniköyspor‘u misafir etti. Bir çok kişi gibi ben de Sarı–Kırmızılıların rakibini yeneceğini düşünüyordum. Lakin favori olan Kurtuluşspor maçta 0–0 kalarak çok önemli 2 puan kaybı yaşadı. Kafkas Kartalı deplasmanda Orhanelispor‘a 3–0 kaybederek ateşi elinde tutmaya devam etti. 
Bu hafta süper amatör kümeye bir hafta ara verildi. Devre arası takımlar çalışmaktan daha çok transferler çalışmalarıyla uğraşır gibime geliyor.

Birinci Amatör Küme: 
1. Grup: Doğanspor bu hafta sahasında ligde zor günler yaşayan Karacabey temsilcisi Esnafspor ile oynayıp 6–1 galibiyetle yoluna devam etti. İlginçtir ilk karşılaşmayı da temsilcimiz 6–1 kazanmıştı. Doğanspor bu hafta orta sıralardaki Cihanspor ile İnegöl‘de karşılaşacak.

2. Grup: Alanyurt Gençlik bu hafta deplasmanda alt sıralardaki Antınokspor‘a 2–0 kaybederek düşüşünü sürdürdü. Temsilcimiz bu hafta evinde terfi etmeye çalışan Fethiye İdman Yurdu‘nu konuk edecek. 

3. Grup: K.Güvenspor ligdeki 10. maçında Orhangazi‘de Gedelekspor‘u da 1–0 yendi ve puanını 28‘e çıkardı. Temsilcimiz tüm Bursa‘da namağlup altı takımdan birisi olma gururunu yaşıyor. K.Güvenspor bu hafta bay geçecek. 

4. Grup: Yenicespor bu hafta dinlendi. Osmaniyespor İnegöllülerden oluşan Yenişehir temsilcisi Çeltikçispor maçıyla yine bir çıkış aradı. Ancak 3–1‘lik mağlubiyetle işini daha da zorlaştırdı. Yenicespor deplasmanda Çekirgespor ile karşılaşırken, Osmaniyespor bu hafta Bursa‘da Tütünspor ile mücadele edecek.

5. Grup: Temsilcimiz 11. hafta İnegöl‘de İsmetiyespor ile çok önemli bir maça çıktı. Akhisar Demirspor gerçek rakibiyle oynadı. Karşılaşma 0–0 bitti. Bu beraberliğe rağmen temsilcimiz için bir kayıp yok. Siyah Beyazlılar bu hafta ligde kalmaya çalışan Ovaakçaspor ile deplasmanda karşılaşacak. 

Anılarla Futbol: 

Futbolcu transfer öncesi Kuzey Fırtınaspor‘un yöneticileriyle yemektedir. Yemeğin ardından çay–kahve faslı sırasında genç futbolcu Tarık konuşma sırasında sıkça kendini över: 
-     Şutlarım isabetlidir, çok asist yaparım, defansa yardıma gelirim, etkili ara paslar atarım, hava hakimiyetim iyidir.
Yönetici onun hakkında bilgi almış, futbolcunun anlattığı kadar etkili olmadığını bilmektedir. Ayrıca kendisini bu kadar övmesine kızmıştır ve lafa karışır:
-    Doğrudur, hava hakimiyetinizi bilmem ama hava atma hakimiyetiniz epey gelişmiş.