Bursa Kalite Derneği

Bursa Kalite Derneği (KALDER) ve Bursa Sanayici ve İş Adamları Derneği (BUSİAD) tarafından düzenlenen, 2011 Bursa Kalite Ödül süreci, coşkulu ödül töreni ile sona erdi. Törende, İnegöl’ü Bursa’da temsil eden 100. Yıl İlköğretim Okulu da ödül aldı.
Çağdaş kalite anlayışının yaygınlaşması, kalite çalışmalarının teşvik edilmesi için 1998 yılından bu yana KALDER ve BUSİAD iş birliğiyle yapılan kalite ödül sürecinin, 2011 yılı süreci tamamlandı. 13-14 Nisan 2012 tarihleri arasında Kalite ve Başarı Sempozyumu ile hayatlarında kaliteyi amaç edinen kurumlar, 2 gün boyunca deneyimlerini paylaştı. Yoğun katılımla gerçekleştirilen sempozyumun son gününde 2011 yılı Bursa Katile Ödül sonuçları da sahiplerini buldu. Almira Otel'de düzenlenen ödül gecesi renkli görüntülere de sahne oldu. 22 Eylül 2011 tarihinde başlayan sürece, özel sektör dalında B-Plas ve Presmetal firmaları, kamu dalında ise  Ali Osman Sönmez Endüstri ve Teknik Meslek Lisesi ile İnegöl 100. Yıl İlköğretim Okulu katıldı.
Programda konuşan KALDER Başkanı Emin Direkçi, kalite sürecine 10 yıldır damga vurduklarını söyledi. 10. Kalite ve Başarı Sempozyumu için hazırladığı şiiri okuyan Direkçi, programa katılanlardan alkış aldı. Gecede BUSİAD ve KALDER yönetim kurulu üyeleri 10. yıl onuruna pasta kesti. Programda sahne alan Nefes Show Bend isimli grup, hazırladıkları kareografi ile davetlilere keyifli dakikalar yaşattı.
Programın sonunda 8 ay boyunca jüri üyeleri tarafından değerlendirilen kamu kurumları ile firmalara ‘Kalite Başarı Ödülleri’ verildi. Özel sektör alanında Kalite Başarı Ödülü'nü almaya hak kazanan B-Plas adına CEO Celal Gökçen’e, Pres Metal adına da Genel Müdür Serkan Atay'a, kamu kurumları alanında Ali Osman Endüstri ve Teknik Meslek Lisesi adına okul müdürü Mehmet Sait Eriman’a ve İnegöl 100. Yıl İlköğretim Okulu adına da Okul Müdürü Rahmi Özyiğit’e ödülleri verildi.

 

Editör: TE Bilişim