12 Haziran'da yapıla


12 Haziran'da yapılacak genel seçimler kapsamında tüm siyasi partiler seçim çalışmalarını hızlandırırken, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Devlet Bakanı Bursa Birinci sıra Milletvekili Adayı Bülent Arınç'ın eşi Münevver Arınç, dün İnegöl'de AK Partili kadınlarla bir araya geldi.

Kavaklaraltı çay bahçesinde düzenlenen toplantıya, Devlet Bakanı Bursa Birinci sıra Milletvekili Adayı Bülent Arınç'ın eşi Münevver Arınç, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa 7'nci sıra Milletvekili Adayı Hakan Çavuşoğlu, İnegöl İlçe Başkanı Bülent Temelli, Bursa Belediye Başkanı Recep Altepe'nin eşi Hüsniye Altepe, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın eşi Sevinç Aktaş, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin'in eşi Melahat Keskin, Batı Trakya Türk toplumunun merhum lideri Dr. Sadık Ahmet`in eşi Işık Ahmet, Bursa İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Kahveci, İnegöl İlçe Kadın Kolları Başkanı Tülay Amuk, İl ve İlçe Kadın Kolları üyeleri ile partili kadınlar katıldı.

Programın açış konuşmasını yapan AK Parti İnegöl İlçe Kadın Kolları Başkanı Tülay Amuk, 12 Haziran'da yapılacak seçimler için, kadın kolları olarak yoğun çalışmalar içerisinde olduklarını söyledi.

SESİMİZ DÜNYADA DUYULSUN

Bursa İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Kahveci ise, "2023 perspektifinin bir gelecek inşası olduğunu biliyoruz. AK Kadınların bu gelecekte büyük katkıları olacaktır. 8.5 yıllık AK Parti iktidarı başarılarla dolu bir seçime gidiyor. 2023 vizyonuyla yeni bir Türkiye inşa etmenin arifesindeyiz. Yeni bir zihniyet oluşturacağız. Özgüveni yüksek bir nesil bizlerin kanatları altında yetişiyor. 2023 hedefi yeni gençliğin ayak sesleridir. ‘AK Anneler’ olarak çocuklarımıza daha özgür bir ülke bırakmak için bu yoldayız ve AK Parti’deyiz. AK Parti bir dünya partisidir. Sesimiz Türkiye’de, dünyada duyulsun. 12 Haziran ‘AK Bayram’ımız şimdiden kutlu olsun” dedi.

REKORLARA İMZA ATACAĞIZ

Belediye Başkanı Alinur Aktaş’da konuşmasında, 12 Haziran'da ülkeyi, Bursa ve İnegöl'ü ilgilendiren önemli bir seçimin yapılacağını belirterek, "Başbakanımız, 'önceki dönemler çıraklık ve kalfalık dönemiydi, şimdi ise ustalık dönemi' diyor. Sağlık konusunda SSK, Bağ-kur, Emekli sandığı ayrımı vardı. İlaç kuyruklarında canını teslim edenler oluyordu. Okul ve derslik sıkıntıları. Bunları bu memleket unutmadı. Hamdolsun 8.5 yıldır öyle inançlı ve azimli bir kadro var ki, canla başla ülkeye çok şeyler kazandırıldı. Ama ustalık döneminde çok daha fazlaları kazandırılacak. Bunda da değerli hanımlarımızın, çok büyük katkıları olacak. Seçmenlerin yarısından fazlası bayanlardan oluşuyor. Dolayısıyla toplumun gerçeği bayanlar. Bayanlar toplumun ortaya çıkmasında en önemli unsurlar. Başbakanın, Cumhurbaşkanının da bir annesi var. Bu güne kadar her seçimden hayırlı bir sonuçla çıktık. Artarak büyüyen bir oy var. İnanıyorum ki, İnegöl ve Bursa olarak bu seçimde de rekorlara imza atacağız. Dualarınız ve desteklerinizi bekliyoruz"  dedi.

HEDEFİMİZ İLK 10 ÜLKE ARASINDA OLMAK

AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Bülent Temelli ise, 2002 yılından bu güne kadar ülkede çok önemli şeylerin olduğunu, yapılan büyük hizmetleri en çok bayanların hissettiğini belirterek, "Bu değişimi esnaf, öğrenci, sanayici ve vatandaşlarımız hissediyor. Bu değişimi en çok bayanlar hissediyor.  AK Parti iktidarında kadınlarımızın meclis de ve belediye meclisinde olması bizleri gururlandırıyor. AK Parti Kadınların siyasette aktif olması için önemli çalışmalar yapıyor. Kadınlarımız eve gelen paranın bereketini görüyorlar.  17 gün sonra önemli bir seçime gidiyoruz. Türkiye’nin önemli seçimlerinden birini yaşayacağız. Türkiye’nin 100'ncü yılında hedefimiz Türkiye’yi en iyi 10 ülke arasında olmasını sağlamaktır"  şeklinde konuştu.

47 ÜLKEDE VİZELERİ KALDIRDIK

Bursa 7'nci sıra Milletvekili Adayı Hakan Çavuşoğlu’da, 12 Haziran seçimlerinin çok önemli olduğunu, AK Parti iktidarı olarak 2 genel, 2 yerel ve 2 referandum olmak üzere 6 önemli seçim yaşadıklarını, yaşadıkları seçimlerin çok önemli seçimler olduğunu belirterek, "Eğitim engellerinin aşılması, özgürlüklerin genişletilmesi için sivil bir anayasa için bu seçim çok önem arz ediyor. 2002 yılında iktidara geldiğimiz dönemden bu güne kadar cumhuriyet döneminde yapılmayan hizmetleri yaptık. Ülkeler arasında ülkemiz itibar gören bir ülke haline geldi. Ekonomiden sağlığa, sosyal yardımdan dış politikaya kadar atılan adımlar, değişimler gördük. En güvenli ülke haline geldik. 47 ülke arasında vizeleri kaldırdık. Örnek alan değil örnek olan ülke haline geldik. Bu istikrarın sürmesi için seçimlerde tekrar iktidar olmamız gerekiyor" diye konuştu.

52 YIL SONRA GÜÇLÜ BAŞBAKAN GÖRDÜK

Batı Trakya Türk toplumunun merhum lideri Dr. Sadık Ahmet`in eşi Işık Ahmet ise konuşmasında, 52 yıl sonra Batı Trakya'ya çok cesur ve çalışkan olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın geldiğini belirterek, "Batı Trakya uzun yıllar sonra bir lider gördü. 16 yıl önce eşim 10 yıl boyunca zulüm gördü. Karşımızda yunan devleti polisleri bizleri linç ettiler, zulüm ettiler. Allah'a şükür bu gün böyle bir olay olmuyor. Eşim seçimlerde yüzde 98 oranında bir oy aldı. Ama meslektaşları onu desteklemedi. Arkalarını dönüp gittiler. Recep Tayyip Erdoğan’ın sayesinde Batı Trakya çok güçlü bir Başbakan gördü. Ülke olarak birlik beraberlik içerisinde olmaya devam edin. Biz bunun yokluğunu yaşıyoruz" dedi.

12 HAZİRAN AKŞAMINI BAYRAM YAPALIM

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Devlet Bakanı Bursa Birinci sıra Milletvekili Adayı Bülent Arınç'ın eşi Münevver Arınç’da, AK Parti iktidarı zamanında çok güzel çalışmaların yapıldığını belirterek, "İktidarımız gece gündüz çalışıyor. Refah partisi döneminde 1990-1995 yılları arasında Manisa’da İl Kadın Kolları Başkanlığı yaptım. Manisa'da çok aktif çalışmalarımız olmuştu. Kadın kolları üyeleri ile birlikte birlik ve beraberlik içinde önemli çalışmalar yaptık. El birliğiyle çalıştık. Eşim milletvekili olduktan sonra Ankara'da yaşamaya başladık. Allah bize bu dönemde Bursa'dan aday olmayı nasip etti. Kadınlarımızın sahada olması çok önemlidir. Kadınlarımız güçlü bir şekilde çalışıyor. Coşkuyu hep birlikte yaşıyoruz. Sizler bize umduğumuzdan, tahmin ettiğimizden daha çok sıcak bir şekilde kucağınızı açtınız. Tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Bu dönemin de hepimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Daha çok çalışalım,  12 Haziran akşamını bayram yapalım" dedi.

 

Editör: TE Bilişim