Toplum Yararına Çalı

Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) çerçevesinde, İnegöl Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde bakım ve düzenleme işlerinde çalışacak 15 kişinin kurası, İş ve İşçi Bulma Kurumu (İş-Kur) Müdürlüğünce dün saat 17.00’de Esnaf Sarayı toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Şen, Belediye Park Bahçeler Müdürü Hüseyin Kurt ve İnsan Kaynakları Müdürü Davut Akpınar, İş-Kur İnegöl Şubesi Müdürü Mehmet Haliloğlu ile çok sayıda iş başvurusunda bulunanların hazır bulunduğu kura çekimleri 1. Noter Vekili Hamdi Goysayın’ın nezaretinde yapıldı.

15 kişinin alınacağı Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğündeki iş için 254 kişi başvurdu. Yapılan kura çekimleri sonucu park ve yeşil alanlarda düzenleme ve bakım işlerinde çalıştırılmak üzere 15 asıl 5 yedek olmak üzere 20 kişi  belirlendi. Kurada ismi çıkanların 15 Ekim 2009 ile 14 Nisan 2010 tarihleri arası olmak üzere 6 ay süreyle Belediye Park Bahçeler Müdürlüğü nezaretinde asgari ücret karşılığı çalışacakları bildirildi.

Editör: TE Bilişim