Meslek Yüksekokulund

Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) kapsamında, Uludağ Üniversitesi İnegöl Meslek Yüksekokulu Yerleşkesi içerisinde bulunan atıl binaların fiziki şartlarının iyileştirilmesi ve çevre düzenlemesi çalışmaları için alınacak 20 personelin kurası dün saat 16.30’da İş-Kur İnegöl Şube Müdürlüğünce Esnaf Sarayı Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Uludağ Üniversitesi İnegöl Meslek Yüksekokulu Müdürü Yahya Işık, Yüksekokul Sekreteri Mevlüt Çelik, İş ve İşçi Bulma Kurumu (İŞ-KUR) İnegöl Şubesi Müdürü Mehmet Haliloğlu ile iş başvurusunda bulunanların katıldığı toplantıda kuralar,  4. Noter Cuma Ali Yürekli nezaretinde yapıldı.

14 erkek 6 bayan çalışan olmak üzere 20 personelin alımı için, 73 bayan 86 erkek olmak üzere toplam 159 kişi başvurdu. Gerçekleştirilen kuralarda 20 asıl ve yüzde elli oranında yedek isim belirlendi. Kuralar sırasında 4. Noter Cuma Ali Yürekli salonda bulunan Beyza Dönmez isimli küçük çocuğa kura çektirmesi sonucu çocuğun kendi annesinin ismini çekmesi ise, annesi için büyük bir sürpriz oldu.

Toplam 7 bin 500 metrekare kapalı alana sahip olan 2 binanın temizliği, pencerelerin alüminyum doğramaları ile havalandırma ve ısıtma tesisatlarının sökülmesi, binaların dış cephe temizliği ve boyanması, çevre düzenlemesi ile yerleşke içerisinde ağaçlandırma faaliyetlerinde çalışacak 20 kişinin 12 Ekim 2009 günü işe başlamak suretiyle, 11 Aralık 2009 tarihine kadar toplam üç ay süre ile asgari ücret üzerinden çalışacakları bildirildi.

Editör: TE Bilişim