İnegöl AVM alanındaki sahnede, İnegöl’deki  7 İlk ve Ortaokulun öğrencileri, geçtiğimiz Cumartesi ve Pazar günleri etkinliklerini İnegöl halkına sundular.

19 Nisan 2014 Cumartesi günü saat 12.00 ila 15.00 arasında, Kocatepe Ortaokulu, Kaşıkçıoğlu İlk ve Ortaokulu, Şakir Lakşi İlk ve Ortaokulu ile Vehbi Koç İlk ve Ortaokulu birinci sınıf öğrencileri, müzik eşliğinde danslarını İnegöl AVM meydanında sundular.

20 Nisan 2014 Pazar günü ise, 75. Yıl İlk ve Ortaokulu, Atatürk İlk ve Ortaokulu ile İstaş-Kentaş İlk ve Ortaokulu öğrencileri, hazırladıkları oyunları, yine İnegöl AVM meydanında izleyicilere sundular.

Yapılan etkinliklerle alakalı açıklama yapan Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Doğru, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerine start verdiklerini belirterek, “Bu kapsamda 19-20 Nisan 2014 Cumartesi ve Pazar günleri saat 12.00 ila 15.00 arasında okullarımız etkinlik düzenlediler. İnegöl AVM alanındaki sahnede Kocatepe Ortaokulu, 75. Yıl İlk ve Ortaokulu, Kaşıkçıoğlu İlk ve Ortaokulu, Şakir Lakşe İlk ve Ortaokulu, İstaş-Kentaş İlk ve Ortaokulu, Vehbi Koç İlk ve Ortaokulu ile Atatürk İlk ve Ortaokulu öğrencileri, hünerlerini İnegöl halkı için sergilediler. Etkinliklerimiz, bir hafta boyunca çeşitli mekanlarda devam edecektir” dedi.

Editör: TE Bilişim