İnegöl AVM Genel Müd

İnegöl AVM Genel Müdürü Ömer Hamurcu, Türkiye’nin en büyük meydanlı açık alışveriş merkezi olan İnegöl AVM olarak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında, üç gün sürecek dev bir organizasyona hazırlandıklarını, 21, 22, 23 Nisan 2012 Cumartesi Pazar ve Pazartesi günlerini kapsayan dev organizasyonda, sergiler, heyecanlı yarışmalar, müzik ve dans gösterileri ile sınırsız eğlencenin yer alacağını bildirdi.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenledikleri dev organizasyonla ilgili bütün hazırlıklarını tamamladıklarını ifade eden Müdür Ömer Hamurcu, 21, 22 ve 23 Nisan Cumartesi, Pazar ve Pazartesi günleri  yapılacak olan ve şenlik havasında geçecek organizasyonda, coşkunun ve eğlencenin zirve yapacağını kaydetti.
Üç gün sürecek gösterilerde, Hacer Salih Yıldız İlköğretim Okulu, Müşerref Muzaffer Samda İlköğretim Okulu ve Minik Ayaklar Anaokulu öğrencilerinin müzik ve dans gösterileri yapacaklarını anlatan Hamurcu,  “Müşerref Muzaffer Samda İlköğretim Okulunun konuğu olarak İnegöl’e gelen Hollandalı öğrencilerin de gösteriler yapacağı programda, kesintisiz eğlenceler ile heyecan ve coşku doruğa çıkacak. 21 ve 22 Nisan Cumartesi ve Pazar günleri Hacer Salih Yıldız İlköğretim Okulunun Çocuk Korosu ile Folklor Ekibi de çeşitli gösteriler yapacak. Sandalye kapma yarışması, balon patlatma yarışması ile heyecan zirve yaparken, kol bastı şov ile coşku daha da artacak. 23 Nisan’da ise Müşerref Muzaffer Samda İlköğretim Okulu öğrencileri Hollanda’dan  gelen konuk öğrenciler ile tüm gün sürecek etkinlikler yapacak. Müzik ve dans gösterileri, yumurta taşıma yarışmaları eğlenceli ve heyecanlı yarışmaların ardından, etkinliklerimiz Minik Ayaklar Çocuk Kulübünün gösterisi ile son bulacak. Kısaca renkli yarışmalar, cıvıl cıvıl dans gösterileri, çocuk korolarının mini konseri ve çocukların kendi yaptıkları projelerin sergisinde, her şey çocuklar için düşünüldü. Bu çok özel 23 Nisan şenliklerine tüm çocuklar ve aileleri davetliler” dedi.

 

Editör: TE Bilişim