Polis Memuru Ali Şen

25 Temmuz gecesi meydana gelen olaylarda, atılan bir cismin gözüne isabet etmesi sonucu sağ gözünde tamamen görme kaybı oluşan polis memuru Ali Şen, Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde protez göz takılması için gün saymaya başlarken, Emniyet Hizmetlerini Destekleme Derneği de anlamlı bir kampanya başlattı.

Dün, İnegöl Emniyet Müdürü Orhan Öztabak ve Emniyet Amiri Tuncay Gönültaş’ı ziyaret eden Emniyet Hizmetlerini Destekleme Derneği Başkanı Adem Emre, kampanya ile ilgili bilgiler verdi. Olaylarda gözünü kaybeden polis memuru Ali Şen’e İnegöllülerin vefalarını göstermek adına bir kampanya düzenlediklerini bildiren Başkan Adem Emre, “Olaylar sırasında memur arkadaşlarımızdan Ali Şen, maalesef mağdur olmuştur. Bu memurumuzun mağduriyetini gidermek adına, İnegöl Emniyet Hizmetlerini Destekleme Derneği olarak, Bursa ili ve ilçelerini kapsayacak şekilde yardım kampanyası düzenledik. Bu bir yardım değil, vefa örneği kampanyasıdır. Bu kampanyaya bütün işadamlarımızın, yardım sever halkımızın desteklerini bekliyoruz. Maksadımız burada mağdur olan görevli arkadaşımızın ev gibi, çocuklarının okul masrafları, çocuklarının geleceği ile ilgili yardımcı olmaktır. Bu vesile ile bütün halkımızın yardımlarını bekliyoruz. Bu yardım kampanyamız 3 ay sürecektir. Kampanyaya katılmak isteyenler yardımlarını, İş Bankası İnegöl Şubesinde Ali Şen adına açtırdığımız 900000 numaralı hesaba yatırabilirler. Bu yardımdaki amacımız mağdur olan kardeşimize bir ev temin etmek, çocuklarının geleceğini güven altına almak ve yaşadığı mağduriyeti gidermektir” dedi.

Dernek Başkanı Adem Emre, Başkan Yardımcıları Sadık Gülerer, Kenan Sülek ve Kenan Kender öncülüğünde başlatılan kampanyada, Emniyet Amiri Tuncay Gönültaş ile birlikte Düzenleme Kurulunda yer alan Emniyet Müdürü Orhan Öztabak ise, kampanyanın Bursa Valiliğinin oluru ile tamamen banka üzerinden gerçekleştirileceğini, 2860 sayılı yasa çerçevesinde organize edilen kampanyanın dernek yönetiminin isteği üzerine gerçekleştirildiğini belirterek, “Bir gözünü kaybeden polis memuru arkadaşımız olaya metanetli bir şekilde yaklaşarak, mesleği gereği görevini yaptığını ifade etti. Arkadaşımızın kesinlikle böyle bir talebi olmadı. Bu, tamamen dernek yönetiminin vefa maksadıyla düzenlediği bir kampanyadır. Dernek yönetimine, duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür ediyor, İnegöl halkının gerekli ilgiyi göstereceklerine inanıyorum” dedi.

 

Editör: TE Bilişim